Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cremă de gălbenele Herbamedicus,250 ml Cremă de gălbenele Herbamedicus,250 ml
 Unguent cu ingrediente active naturale din galbenele, care susține o piele sănătoasă. Poate fi folosită și pe buzele crăpate și pe pielea crăpată de pe mâini și picioare. Unguentul este potrivit pentru copii și vârstnici. Formează o peliculă protectoare pe piele și astfel o protejează de intemperii. Acest unguent este recomandat și pentru îngrijirea întregului corp.   Unguentul este fabricat din gălbenele (lat. Calendula officinalis). Datorită efectelor sale antibacteriene, antiseptice și antiinflamatoare, unguentul de gălbenele are o gamă largă de utilizări. Regenerează pielea, este potrivit pentru accelerarea vindecării, netezirea cicatricilor, în caz de varice și de diverse probleme ale pielii. Suferiți de eczeme neplăcute? Încercați acest unguentul de gălbenele verificat, care este folosit cu succes pentru diferite forme de eczeme și pentru a reduce simptomele de psoriazis.   Unguentul de gălbenele nu are contraindicație și, în același timp, nu sunt cunoscute restricții, cum ar fi în timpul sarcinii. Poate fi aplicat la orice vârstă și în orice stare de sănătate.   Unguentul de gălbenele este destinat pentru toate tipurile de piele. Unguentul de gălbenele se aplică foarte ușor pe locurile dorite. Recomandăm aplicarea de mai multe ori pe zi pe zonele afectate, prin masaj ușor. Unguentul se întinde simplu, se absoarbe rapid și creează o peliculă de protecție pe piele.   Volum: 250 ml. Țară de origine: Germania
4,5 25
40

Cremă de gălbenele Herbamedicus,250 ml

Cremă de gălbenele Herbamedicus,250 ml

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereUnguent cu ingrediente active naturale din galbenele, care susține o piele sănătoasă. Poate fi folosită și pe buzele crăpate și pe pielea crăpată de pe mâini și picioare. Unguentul este potrivit pentru copii și vârstnici. Formează o peliculă protectoare pe piele și astfel o protejează de intemperii. Acest unguent este recomandat și pentru îngrijirea întregului corp.
 
Unguentul este fabricat din gălbenele (lat. Calendula officinalis). Datorită efectelor sale antibacteriene, antiseptice și antiinflamatoare, unguentul de gălbenele are o gamă largă de utilizări. Regenerează pielea, este potrivit pentru accelerarea vindecării, netezirea cicatricilor, în caz de varice și de diverse probleme ale pielii. Suferiți de eczeme neplăcute? Încercați acest unguentul de gălbenele verificat, care este folosit cu succes pentru diferite forme de eczeme și pentru a reduce simptomele de psoriazis.
 
Unguentul de gălbenele nu are contraindicație și, în același timp, nu sunt cunoscute restricții, cum ar fi în timpul sarcinii. Poate fi aplicat la orice vârstă și în orice stare de sănătate.
 
Unguentul de gălbenele este destinat pentru toate tipurile de piele. Unguentul de gălbenele se aplică foarte ușor pe locurile dorite. Recomandăm aplicarea de mai multe ori pe zi pe zonele afectate, prin masaj ușor. Unguentul se întinde simplu, se absoarbe rapid și creează o peliculă de protecție pe piele.
 
Volum: 250 ml. Țară de origine: Germania

Parametri şi specificaţii

Volum: 250 ml

Codul de catalog:

 358172
Distribuie

Review-uri

4,5 (25 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide