Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Șosete de ajustare pentru copii Multicolor, mărime 27-30 Șosete de ajustare pentru copii Multicolor, mărime 27-30
 Șosetele de ajustare KIDS Adjustment Socks® sunt utilizate ca ajutor terapeutic pentru ameliorarea spasticității piciorului în DMO, pentru degetele de la picioare strâmbe și alte deformări ale piciorului. Acestea sunt utilizate în principal ca o completare a exercițiilor fizice active și a fizioterapiei. Datorită separatorilor speciali interdigitali, circulația sângelui este accelerată și, astfel, regenerarea picioarelor este mai rapidă. Șosetele de ajustare ajută prin menținerea picioarelor și a degetelor de la picioare mobile, flexibile și, astfel, mai puțin dureroase. Șosetele de ajustare pentru copii sunt confecționate din bumbac moale cu un amestec de poliester și elastan. Au un tiv mai larg și o față deschisă cu patru separatoare de degete, realizate din același material ca și șosetele complete. Acești separatori exercită o presiune ușoară pe degetele de la picioare pentru a alinia degetele cu piciorul. Separatoarele de degete sunt realizate manual, iar producția lor este strict controlată, deoarece menținerea lungimii și lățimii corecte a șosetelor este foarte importantă pentru un efect maxim. Șosetele de ajustare ameliorează stresul și tensiunea din picioare, ajută la alinierea corectă a degetelor, reduc frecarea și iritarea, ameliorează durerile de picioare, îmbunătățesc circulația și reenergizează picioarele și degetele de la picioare. Începeți să purtați șosete cu copiii foarte încet, întotdeauna sub supravegherea unui adult și urmați instrucțiunile indicate: 1. începeți cu separatoare interdigitale pe vârful degetelor, picioarele brodate fiind mereu față în față (aproximativ 5-10 minute pe zi) 2. după câteva zile de purtare a șosetelor, mutați separatoarele la mijlocul degetelor, mărind treptat timpul de purtare (aproximativ 30-60 de minute pe zi) 3. după câteva săptămâni, veți putea muta separatoarele complet între degetele de la picioare pentru un efect maxim  Vă rugăm să rețineți că șosetele de ajustare nu sunt concepute pentru mersul normal pe jos, ci sunt pe deplin eficiente într-o poziție relaxată în care picioarele nu sunt supuse presiunii - de exemplu, stând jos sau culcat. Dormitul în șosete nu este recomandat pentru copii. Compoziție: 90% bumbac, 7% poliester, 3% elastan Spălare: se spală manual sau la mașină cu program delicat (30 °C)
0,0 0
119

Șosete de ajustare pentru copii Multicolor, mărime 27-30

Noutate
Șosete de ajustare pentru copii Multicolor, mărime 27-30 Șosete de ajustare pentru copii Multicolor, mărime 27-30 Șosete de ajustare pentru copii Multicolor, mărime 27-30

Șosete de ajustare pentru copii Multicolor, mărime 27-30

118,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 118,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: miercuri 07. 06. 2023
Cumpărând obţineţi 23 Norocei

DescriereȘosetele de ajustare KIDS Adjustment Socks® sunt utilizate ca ajutor terapeutic pentru ameliorarea spasticității piciorului în DMO, pentru degetele de la picioare strâmbe și alte deformări ale piciorului. Acestea sunt utilizate în principal ca o completare a exercițiilor fizice active și a fizioterapiei. Datorită separatorilor speciali interdigitali, circulația sângelui este accelerată și, astfel, regenerarea picioarelor este mai rapidă. Șosetele de ajustare ajută prin menținerea picioarelor și a degetelor de la picioare mobile, flexibile și, astfel, mai puțin dureroase.

Șosetele de ajustare pentru copii sunt confecționate din bumbac moale cu un amestec de poliester și elastan. Au un tiv mai larg și o față deschisă cu patru separatoare de degete, realizate din același material ca și șosetele complete. Acești separatori exercită o presiune ușoară pe degetele de la picioare pentru a alinia degetele cu piciorul. Separatoarele de degete sunt realizate manual, iar producția lor este strict controlată, deoarece menținerea lungimii și lățimii corecte a șosetelor este foarte importantă pentru un efect maxim.

Șosetele de ajustare ameliorează stresul și tensiunea din picioare, ajută la alinierea corectă a degetelor, reduc frecarea și iritarea, ameliorează durerile de picioare, îmbunătățesc circulația și reenergizează picioarele și degetele de la picioare.

Începeți să purtați șosete cu copiii foarte încet, întotdeauna sub supravegherea unui adult și urmați instrucțiunile indicate:

1. începeți cu separatoare interdigitale pe vârful degetelor, picioarele brodate fiind mereu față în față (aproximativ 5-10 minute pe zi)

2. după câteva zile de purtare a șosetelor, mutați separatoarele la mijlocul degetelor, mărind treptat timpul de purtare (aproximativ 30-60 de minute pe zi)

3. după câteva săptămâni, veți putea muta separatoarele complet între degetele de la picioare pentru un efect maxim 

Vă rugăm să rețineți că șosetele de ajustare nu sunt concepute pentru mersul normal pe jos, ci sunt pe deplin eficiente într-o poziție relaxată în care picioarele nu sunt supuse presiunii - de exemplu, stând jos sau culcat.

Dormitul în șosete nu este recomandat pentru copii.

Compoziție: 90% bumbac, 7% poliester, 3% elastan

Spălare: se spală manual sau la mașină cu program delicat (30 °C)

Parametri şi specificaţii

Culoare: multicoloră
Material: amestec din materiale textile

Codul de catalog:

 359071
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide