Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Tractor cu pedale și remorcă pentru copii Dolu verde Tractor cu pedale și remorcă pentru copii Dolu verde
Tractorul mare cu pedale le va oferi copiilor multă distracție. Este echipat cu o remorcă, datorită căreia pot transporta o mulțime de obiecte. Tractorul este echipat cu pedale, ceea ce va asigura o călătorie confortabilă pentru copii. Are o construcție robustă, realizată din material de înaltă calitate și rezistent. Tractorul prezintă detalii realiste ca un tractor real.Tractorul vine dezasamblat într-o cutie frumoasă și colorată. Potrivit ca un cadou frumos.Parametri tehnici și specificații: capacitate maximă de încărcare: 50 kg dimensiune tractor cu remorcă: 53 x 143 x 45 cm dimensiune ambalaj: 83,5 x 39,5 x 43,5 cm
4,0 52
280

Tractor cu pedale și remorcă pentru copii Dolu verde

Tractor cu pedale și remorcă pentru copii Dolu verde

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereTractorul mare cu pedale le va oferi copiilor multă distracție. Este echipat cu o remorcă, datorită căreia pot transporta o mulțime de obiecte. Tractorul este echipat cu pedale, ceea ce va asigura o călătorie confortabilă pentru copii. Are o construcție robustă, realizată din material de înaltă calitate și rezistent.
 
Tractorul prezintă detalii realiste ca un tractor real.Tractorul vine dezasamblat într-o cutie frumoasă și colorată. Potrivit ca un cadou frumos.
 
Parametri tehnici și specificații:
  • capacitate maximă de încărcare: 50 kg
  • dimensiune tractor cu remorcă: 53 x 143 x 45 cm
  • dimensiune ambalaj: 83,5 x 39,5 x 43,5 cm
 

Parametri şi specificaţii

Culoare: verde
Înălţime: 53 cm
Lăţime: 45 cm
Lungime: 143 cm
Material: Plastic
Sarcina: 50 kg
Vârsta recomandată de la: 3 ani

Codul de catalog:

 692283
Distribuie
dolu

Review-uri

4,0 (52 review-uri)
96 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide