Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Altom Set infuzor cafea și ceai 3 piese și pahare Andrea Altom Set infuzor cafea și ceai 3 piese și pahare Andrea
 Prepararea unei cafele de selecție și a ceaiului vărsat acasă este o adevărată artă. Ceainicul cu volum de 800 ml a fost conceput după modelul French press - o cafetieră franțuzească simplă pentru prepararea unei cafele cu adevărat de înaltă calitate, cu un gust și o aromă rafinată, care este excelentă și pentru prepararea ceaiului vărsat.   La prima vedere, infuzorul de cafea și ceai impresionează prin designul său simplu și atemporal. Fabricat din sticlă borosilicată termorezistentă.   Setul include, de asemenea, două pahare din sticlă borosilicată cu un volum de 300 ml, înălțime 10 cm, diametru 9 cm.
4,5 7
79

Altom Set infuzor cafea și ceai 3 piese și pahare Andrea

Altom Set infuzor cafea și ceai 3 piese și pahare Andrea

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescrierePrepararea unei cafele de selecție și a ceaiului vărsat acasă este o adevărată artă. Ceainicul cu volum de 800 ml a fost conceput după modelul French press - o cafetieră franțuzească simplă pentru prepararea unei cafele cu adevărat de înaltă calitate, cu un gust și o aromă rafinată, care este excelentă și pentru prepararea ceaiului vărsat.
 
La prima vedere, infuzorul de cafea și ceai impresionează prin designul său simplu și atemporal. Fabricat din sticlă borosilicată termorezistentă.
 
Setul include, de asemenea, două pahare din sticlă borosilicată cu un volum de 300 ml, înălțime 10 cm, diametru 9 cm.

Parametri şi specificaţii

Cuptor cu microunde: Da
Înălţime: 20 cm
Maşina de spălat: Da
Material: plastic + sticlă
Număr de piese într-un set: 3 buc.
Volum: 800 ml

Codul de catalog:

 119759
Distribuie
altom

Review-uri

4,5 (7 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide