Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Aparat de făcut șuncă Orion, cu termometru Aparat de făcut șuncă Orion, cu termometru
 Prepararea în casă a șuncii presate este simplă și a devenit foarte populară. Acest aparat de făcut șuncă presată este fabricat din oțel inoxidabil 18/10 și cu el puteți prepara o șuncă care nu conține compoziție industrială și aditivi chimici nesănătoși. Procesați cu ușurință carne de calitate, cum ar fi de porc, iepure sau pui, și vei avea imediat șuncă presată proaspăta și gustoasă, potrivită și pentru copii. Aparatul de făcut șuncă este compus dintr-un vas cilindric în care se introduce o pungă de microten cu carne, care este presată de un disc. Acest disc închide vasul și presează perfect carnea cu ajutorul unui arc. Punga permite scoaterea cu ușurință a șuncii presate după răcire.  Vasul este potrivit pentru fierberea a cca 1 - 1,2 kg de carne. Pachetul include și un termometru care monitorizează temperatura apei din oală în timpul procesului de fierbere a șuncii presate. După demontare, se poate spăla în mașina de spălat vase .
4,0 27
120

Aparat de făcut șuncă Orion, cu termometru

Aparat de făcut șuncă Orion, cu termometru Aparat de făcut șuncă Orion, cu termometru Aparat de făcut șuncă Orion, cu termometru
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 20 clienţi

Aparat de făcut șuncă Orion, cu termometru

27 review-uri
119,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 119,99 lei
Disponibilitate: În stoc mai mult de 10 buc
La dumneavoastră: marți 28. 03. 2023
Cumpărând obţineţi 31 Norocei

DescrierePrepararea în casă a șuncii presate este simplă și a devenit foarte populară. Acest aparat de făcut șuncă presată este fabricat din oțel inoxidabil 18/10 și cu el puteți prepara o șuncă care nu conține compoziție industrială și aditivi chimici nesănătoși.
Procesați cu ușurință carne de calitate, cum ar fi de porc, iepure sau pui, și vei avea imediat șuncă presată proaspăta și gustoasă, potrivită și pentru copii. Aparatul de făcut șuncă este compus dintr-un vas cilindric în care se introduce o pungă de microten cu carne, care este presată de un disc. Acest disc închide vasul și presează perfect carnea cu ajutorul unui arc. Punga permite scoaterea cu ușurință a șuncii presate după răcire. 
Vasul este potrivit pentru fierberea a cca 1 - 1,2 kg de carne. Pachetul include și un termometru care monitorizează temperatura apei din oală în timpul procesului de fierbere a șuncii presate. După demontare, se poate spăla în mașina de spălat vase .

Parametri şi specificaţii

Cuptor cu microunde: Nu
Diametru: 10 cm
Înălţime: 20 cm
Încălzire în cuptor: Nu
Maşina de spălat: Da
Material: inox

Codul de catalog:

 125587
Distribuie
orion

Review-uri

4,0 (27 review-uri)
96 % clienţii recomandă
4 recenzie

Întrebări

Acest produs are 3 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide