Aparat de preparat şuncă Tescoma PRESTO, cu termometru Aparat de preparat şuncă Tescoma PRESTO,  cu termometru
Aparatul de preparat şuncă Tescoma, cu termometru separat,  este un instrument excelent pentru prepararea şuncii de casă, fără chimicale. Mulţumită preparării în casă a şuncii veţi şti ce mâncaţi.  Termometrul universal asigură controlul precis al temperaturii în timpul înăbuşirii şuncii. Lungimea acului de termometru este de 12,5 cm. Fabricat din material plastic termorezistent şi din silicon rezistent la căldură; termometrul şi arcul sunt fabricate din oţel inoxidabil de înaltă calitate. Prevăzut cu reducţie, pentru preparare unei jumătăţi de porţie de şuncă. Aparatul de preparat şuncă poate fi spălat în maşina de spălat vase, dar termometrul nu. 2 ani garanţie.
4,5 259
118

Aparat de preparat şuncă Tescoma PRESTO, cu termometru

Aparat de preparat şuncă Tescoma PRESTO,  cu termometru Aparat de preparat şuncă Tescoma PRESTO,  cu termometru Aparat de preparat şuncă Tescoma PRESTO,  cu termometru Aparat de preparat şuncă Tescoma PRESTO,  cu termometru Aparat de preparat şuncă Tescoma PRESTO,  cu termometru
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 15 clienţi

Aparat de preparat şuncă Tescoma PRESTO, cu termometru

259 review-uri
117,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc mai mult de 10 buc
La dumneavoastră: joi 23. 09. 2021  
Cumpărând obţineţi 20 Norocei

DescriereAparatul de preparat şuncă Tescoma, cu termometru separat,  este un instrument excelent pentru prepararea şuncii de casă, fără chimicale. Mulţumită preparării în casă a şuncii veţi şti ce mâncaţi.  Termometrul universal asigură controlul precis al temperaturii în timpul înăbuşirii şuncii. Lungimea acului de termometru este de 12,5 cm.
 
Fabricat din material plastic termorezistent şi din silicon rezistent la căldură; termometrul şi arcul sunt fabricate din oţel inoxidabil de înaltă calitate. Prevăzut cu reducţie, pentru preparare unei jumătăţi de porţie de şuncă. Aparatul de preparat şuncă poate fi spălat în maşina de spălat vase, dar termometrul nu. 2 ani garanţie.

Parametri şi specificaţii

Diametru: 11 cm
Înălţime: 17 cm

Codul de catalog:

 103295

Fişiere ataşate:

Distribuie
tescoma

Review-uri

4,5 (259 review-uri)
100 % clienţii recomandă
36 recenzii

Întrebări

Acest produs are 8 Întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide