Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Aspirator de mână Concept VP4351 WET & DRY RISERPET 11,1 V Aspirator de mână Concept VP4351 WET & DRY RISERPET 11,1 V
 Cu aspiratorul de mână VP4351 marca Concept veți obține o curățare rapidă și eficientă. Se remarcă prin puterea sa de aspirație și aspect modern. Poate fi folosit și pentru curățenie în casă sau în mașină. Este potrivit pentru aspirare uscată, cât și cea umedă, și datorită accesoriilor bogate, nu-l va opri nici o impuritate. Aspiratorul VP4351 este completat cu baterie Li-Ion 11,1 V de înaltă calitate, cu capacitate 2200 mAh, datorită acesteia puteți aspira timp de 20 minute la o singură încărcare. Această baterie se remarcă printr-o performanță mai mare și durabilitate mai lungă. În același timp nu suferă de așa numitul efect cu memorie, când încărcarea necorespunzătoare poate cauza scăderea permanentă a capacității bateriei. Echipamentul de bază include și un accesoriu inteligent pentru tratarea blândă a pielii și a blanei animalelor de companie. Principalul avantaj este că odată cu pieptănarea blănii veți aspira și părul  în exces, fără dezordine inutilă. Veți ajuta animalul de companie să scape de murdărie, poluanți și alergeni. Designul ingenios al periei are și funcția de stimulare a pielii. Curățarea aspiratorului de mână VP4351 este rapidă și simplă. Prin apăsarea butonului veți îndepărta recipientul de colectare, în care se depune praful aspirat și alte resturi. Recipientul poate fi golit și pus la loc. Într-o clipă veți avea aspiratorul complet pregătit din nou la dispoziție. Aspiratorul de mână Concept VP4351 este ușor, se potrivește perfect în mână și poate fi ușor de folosit. Cu o singură mână puteți aspira impuritățile mici, fără a fi necesar să scoateți un aspirator clasic și greu. În plus în timpul lucrului nu vă va deranja nici un cablu. Parametri tehnici: baterie 11,1 V, 2200 mAh (tip baterie: Li-Ion) putere de aspirare: 6 kPa timp de aspirare: până la 20 minute filtru HEPA 12 indicator încărcare baterie timp de încărcare: 4 h Accesorii: perie PET accesoriu spații înguste racletă reducție stație de încărcare adaptor
4,0 7
239

Aspirator de mână Concept VP4351 WET & DRY RISERPET 11,1 V

Aspirator de mână Concept VP4351 WET & DRY RISERPET 11,1 V

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCu aspiratorul de mână VP4351 marca Concept veți obține o curățare rapidă și eficientă. Se remarcă prin puterea sa de aspirație și aspect modern. Poate fi folosit și pentru curățenie în casă sau în mașină. Este potrivit pentru aspirare uscată, cât și cea umedă, și datorită accesoriilor bogate, nu-l va opri nici o impuritate.

Aspiratorul VP4351 este completat cu baterie Li-Ion 11,1 V de înaltă calitate, cu capacitate 2200 mAh, datorită acesteia puteți aspira timp de 20 minute la o singură încărcare. Această baterie se remarcă printr-o performanță mai mare și durabilitate mai lungă. În același timp nu suferă de așa numitul efect cu memorie, când încărcarea necorespunzătoare poate cauza scăderea permanentă a capacității bateriei.

Echipamentul de bază include și un accesoriu inteligent pentru tratarea blândă a pielii și a blanei animalelor de companie. Principalul avantaj este că odată cu pieptănarea blănii veți aspira și părul  în exces, fără dezordine inutilă. Veți ajuta animalul de companie să scape de murdărie, poluanți și alergeni. Designul ingenios al periei are și funcția de stimulare a pielii.

Curățarea aspiratorului de mână VP4351 este rapidă și simplă. Prin apăsarea butonului veți îndepărta recipientul de colectare, în care se depune praful aspirat și alte resturi. Recipientul poate fi golit și pus la loc. Într-o clipă veți avea aspiratorul complet pregătit din nou la dispoziție.

Aspiratorul de mână Concept VP4351 este ușor, se potrivește perfect în mână și poate fi ușor de folosit. Cu o singură mână puteți aspira impuritățile mici, fără a fi necesar să scoateți un aspirator clasic și greu. În plus în timpul lucrului nu vă va deranja nici un cablu.

Parametri tehnici:

 • baterie 11,1 V, 2200 mAh (tip baterie: Li-Ion)
 • putere de aspirare: 6 kPa
 • timp de aspirare: până la 20 minute
 • filtru HEPA 12
 • indicator încărcare baterie
 • timp de încărcare: 4 h

Accesorii:

 • perie PET
 • accesoriu spații înguste
 • racletă
 • reducție
 • stație de încărcare
 • adaptor

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 11 cm
Consum de energie: 80 W
Greutate: 1,08 kg
Înălţime: 42 cm
Lăţime: 12,5 cm
Lungime cablu de alimentare: 1,8 m
Volum vas: 0,5 l
Zgomot: 70 dB

Codul de catalog:

 118973
Distribuie
concept

Review-uri

4,0 (7 review-uri)
85 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide