Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
BergHOFF Tavă ceramică pentru copt GEM, 33,5 x 24,5 x 7,5 cm BergHOFF Tavă ceramică pentru copt GEM, 33,5 x 24,5 x 7,5 cm
 Cu doar câteva detalii mici, produsele Gem pot face o mare diferență. Liniile minimaliste și netede utilizate în întreaga colecție creează un aspect elegant, dar puternic, care adaugă un plus multor ustensile clasice de bucătărie.   Este potrivit pentru utilizarea într-un cuptor la o temperatură maximă de 250 °C. Culoarea interioară a bolului este neagră, la exterior - glazură neagră, care conferă acestei serii o rezistență suplimentară și un finisaj de suprafață de înaltă calitate.   Dimensiuni interioare: 33,5 x 24,5 x 7,5 cm. Dimensiuni exterioare: 28,5 x 22 x 7 cm.
3,5 1
226

BergHOFF Tavă ceramică pentru copt GEM, 33,5 x 24,5 x 7,5 cm

BergHOFF Tavă ceramică pentru copt GEM, 33,5 x 24,5 x 7,5 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCu doar câteva detalii mici, produsele Gem pot face o mare diferență. Liniile minimaliste și netede utilizate în întreaga colecție creează un aspect elegant, dar puternic, care adaugă un plus multor ustensile clasice de bucătărie.
 
Este potrivit pentru utilizarea într-un cuptor la o temperatură maximă de 250 °C. Culoarea interioară a bolului este neagră, la exterior - glazură neagră, care conferă acestei serii o rezistență suplimentară și un finisaj de suprafață de înaltă calitate.
 
Dimensiuni interioare: 33,5 x 24,5 x 7,5 cm. Dimensiuni exterioare: 28,5 x 22 x 7 cm.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 24,5 cm
Culoare: negru
Cuptor cu microunde: Da
Înălţime: 7,5 cm
Încălzire în cuptor: Da
Lăţime: 33,5 cm
Maşina de spălat: Da
Material: ceramică
Volum: 3 l

Codul de catalog:

 119389
Distribuie
berghoff

Review-uri

3,5 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide