Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Betonieră Bruder 2744 MAN TGA, 47 x18 x 27 cm Betonieră Bruder 2744 MAN TGA, 47 x18 x 27 cm
 Această betonieră are cabina rabatabilă, cu vedere la motor, oglinzi mobile și anvelope profilate. Vehiculul include un tambur complet funcțional cu lame de amestecare și un rezervor de apă ce poate fi umplut, cu un furtun și un jgheab de beton, care poate fi rotit. Pachetul include și o găleată.   Jucăria este fabricată din materiale de înaltă calitate, plastic elastic cu suprafață lucioasă. Gama largă de accesorii și funcționalități le va permite copiilor să aibă o creativitate mare.   Scară: 1:16
5,0 4
170

Betonieră Bruder 2744 MAN TGA, 47 x18 x 27 cm

Betonieră Bruder 2744 MAN TGA, 47 x18 x 27 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă betonieră are cabina rabatabilă, cu vedere la motor, oglinzi mobile și anvelope profilate. Vehiculul include un tambur complet funcțional cu lame de amestecare și un rezervor de apă ce poate fi umplut, cu un furtun și un jgheab de beton, care poate fi rotit. Pachetul include și o găleată.
 
Jucăria este fabricată din materiale de înaltă calitate, plastic elastic cu suprafață lucioasă. Gama largă de accesorii și funcționalități le va permite copiilor să aibă o creativitate mare.
 
Scară: 1:16

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 18 cm
Culoare: albastru
Înălţime: 27 cm
Lăţime: 47 cm
Material: Plastic
Vârsta recomandată de la: 3 ani

Codul de catalog:

 696323
Distribuie
bruder

Review-uri

5,0 (4 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide