Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Bol pentru fructe Kitchisimo, 25 x 9,5 x 14,5 cm Bol pentru fructe Kitchisimo, 25 x 9,5 x 14,5 cm
 Bol de fructe din sârmă, cu un aspect simplu și elegant, este un accesoriu practic pentru orice casă, cu multiple utilizări pentru depozitarea fructelor și pentru decorare. Parametri: diametru: 25 cm diametru de jos: 9,5 cm înălțime bol: 14,5 cm permite circulația aerului păstrează fructele proaspete pe mai mult timp Material: sârmă metalică vopsită Avantajul bolurilor din sârmă este că sunt deschise și aerisite, iar fructele din ele nu se strică prea repede. Bolurile din oțel inoxidabil cu fundul plin pot fi folosite mai ales pentru fructe mici, cum ar fi cireșele sau coacăzele, iar în afara sezonului pentru dulciuri sau alte bunătăți. Un bol de fructe pe masă poate fi, de asemenea, un motiv de a mânca sănătos.
0,0 0
72

Bol pentru fructe Kitchisimo, 25 x 9,5 x 14,5 cm

Bol pentru fructe Kitchisimo, 25 x 9,5 x 14,5 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereBol de fructe din sârmă, cu un aspect simplu și elegant, este un accesoriu practic pentru orice casă, cu multiple utilizări pentru depozitarea fructelor și pentru decorare.

Parametri:

  • diametru: 25 cm
  • diametru de jos: 9,5 cm
  • înălțime bol: 14,5 cm
  • permite circulația aerului
  • păstrează fructele proaspete pe mai mult timp

Material: sârmă metalică vopsită

Avantajul bolurilor din sârmă este că sunt deschise și aerisite, iar fructele din ele nu se strică prea repede. Bolurile din oțel inoxidabil cu fundul plin pot fi folosite mai ales pentru fructe mici, cum ar fi cireșele sau coacăzele, iar în afara sezonului pentru dulciuri sau alte bunătăți.

Un bol de fructe pe masă poate fi, de asemenea, un motiv de a mânca sănătos.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Diametru: 25 cm
Înălţime: 14,5 cm
Material: metal

Codul de catalog:

 131132
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide