Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cărucior copii Woody Unicorn, 63 x 39 x 61 cm Cărucior copii Woody Unicorn, 63 x 39 x 61 cm
Acest cărucior cu un unicorn va fi pe placul oricărei fetițe care dorește să se joace de-a mămica. Jocul susține imaginația, dezvoltă sentimentele sociale, memoria și abilitățile motorii. Produsul include o geantă portabilă pentru bebeluși, un coș din plasă ca spațiu de depozitare sub cărucior și o geantă de pânză pentru mânerul din față. Mânerul, spatele căruciorului și partea sa de sub picioarele păpușii sunt reglabile, ceea ce permite transformarea căruciorului adânc pentru bebeluși într-o versiune sport pentru copii mici. Este conceput pentru păpuși cu lungime max. 40 cm.Înălțimea minimă a mânerului reglabil este de 53 cm, înălțimea maximă de 78,5 cm. Căruciorul este fabricat din material textil, metal și plastic. Asamblarea este simplă, fără șuruburi. Instrucțiunile de asamblare se găsesc în interiorul produsului.
4,5 11
200

Cărucior copii Woody Unicorn, 63 x 39 x 61 cm

Cărucior copii Woody Unicorn, 63 x 39 x 61 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAcest cărucior cu un unicorn va fi pe placul oricărei fetițe care dorește să se joace de-a mămica. Jocul susține imaginația, dezvoltă sentimentele sociale, memoria și abilitățile motorii. Produsul include o geantă portabilă pentru bebeluși, un coș din plasă ca spațiu de depozitare sub cărucior și o geantă de pânză pentru mânerul din față. Mânerul, spatele căruciorului și partea sa de sub picioarele păpușii sunt reglabile, ceea ce permite transformarea căruciorului adânc pentru bebeluși într-o versiune sport pentru copii mici. Este conceput pentru păpuși cu lungime max. 40 cm.
 
Înălțimea minimă a mânerului reglabil este de 53 cm, înălțimea maximă de 78,5 cm. 
 
Căruciorul este fabricat din material textil, metal și plastic. Asamblarea este simplă, fără șuruburi. Instrucțiunile de asamblare se găsesc în interiorul produsului.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 39 cm
Culoare: roz
Înălţime: 63 cm
Lăţime: 61 cm
Vârsta recomandată de la: 3 ani

Codul de catalog:

 696320
Distribuie
woody

Review-uri

4,5 (11 review-uri)
100 % clienţii recomandă
2 recenzie

Întrebări

Acest produs are 2 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide