Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Centru de joacă gonflabil Bestway Pădure,295 x 199 x 130 cm Centru de joacă gonflabil Bestway Pădure,295 x 199 x 130 cm
  Centrul de joacă gonflabil cu apă Pădure are multe caracteristici care îi vor distra pe copii ore întregi. Piscinele duble sunt conectate de un tobogan, iar floarea servește drept stropitoare de apă. Stropitoarea de apă se conectează cu ușurință la un furtun de grădină. Există o pernă gonflabilă sub tobogan pentru o deplasare confortabilă. Vulpea servește drept coș de baschet. Pe copaci există vârfuri gonflabile pe care pot fi aruncate inele gonflabile. Setul include 10 mingi colorate pe care le puteți lansa pe rampă. Aceste jocuri nu sunt doar distractive, ci dezvoltă și coordonarea mână-ochi! Capacitate maximă de greutate: 45 kg. Volumul de apă recomandat pentru piscina mică: 111 l, piscina mare: 214 l. Dimensiunile centrului de joacă gonflabil: 295 x 199 x 130 cm. Include: 1 piscină, 1 tobogan, 4 inele gonflabile, 10 bile colorate, 1 petic de reparații.
0,0 0
319

Centru de joacă gonflabil Bestway Pădure,295 x 199 x 130 cm

Centru de joacă gonflabil Bestway Pădure,295 x 199 x 130 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Centrul de joacă gonflabil cu apă Pădure are multe caracteristici care îi vor distra pe copii ore întregi. Piscinele duble sunt conectate de un tobogan, iar floarea servește drept stropitoare de apă. Stropitoarea de apă se conectează cu ușurință la un furtun de grădină. Există o pernă gonflabilă sub tobogan pentru o deplasare confortabilă. Vulpea servește drept coș de baschet. Pe copaci există vârfuri gonflabile pe care pot fi aruncate inele gonflabile. Setul include 10 mingi colorate pe care le puteți lansa pe rampă. Aceste jocuri nu sunt doar distractive, ci dezvoltă și coordonarea mână-ochi!

Capacitate maximă de greutate: 45 kg. Volumul de apă recomandat pentru piscina mică: 111 l, piscina mare: 214 l. Dimensiunile centrului de joacă gonflabil: 295 x 199 x 130 cm.

Include: 1 piscină, 1 tobogan, 4 inele gonflabile, 10 bile colorate, 1 petic de reparații.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 199 cm
Culoare: multicoloră
Înălţime: 130 cm
Lăţime: 295 cm
Material: vinil
Sarcina: 45 kg
Vârsta recomandată de la: 2 ani
Volum: 111 l

Codul de catalog:

 699237
Distribuie
bestway

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide