Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Compresă cu gel pentru frunte și ochi Compresă cu gel pentru frunte și ochi
O compresă cu gel unică, care ajută la ameliorarea duririlor de cap și a migrenelor. Compresa rece va răci perfect fruntea sau orice parte a capului. Va fi de nelipsit la febră, la dureri de cap sau probleme ale sinusurilor. O puteți folosi la umflarea ochilor sau după o intervenție chirurgicală în zona ochilor. Compresa cu gel are efect de răcire sau încălzire. Datorită unei benzi elastice se va adapta la forma capului.Compresă rece - puneți pe timp de 60 minute în frigider sau pe timp de 10 - 30 minute în congelator. O puteți folosi ca compresă pentru orice parte a corpului, unde aveți nevoie. Potrivită la oboseală sau după antrenament.Compresă caldă – puneți compresa pe timp de căteva minute în apă caldă sau o puteți încălzi în cuptorul cu microunde. Căldura ajută la problemele sinusurilor. Poate fi folosită la orice parte a corpului, căldura ameliorează durerile, tensiunea musculară și ajută la stimularea circulației.
4,5 23
42

Compresă cu gel pentru frunte și ochi

reducere -48%
Compresă cu gel pentru frunte și ochi Compresă cu gel pentru frunte și ochi Compresă cu gel pentru frunte și ochi

Compresă cu gel pentru frunte și ochi

23 review-uri
Iniţial: 80,99 lei | Reducere: 39,00 lei 41,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 41,99 lei
Disponibilitate: În stoc mai mult de 6 buc
La dumneavoastră: luni 22. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 14 Norocei

DescriereO compresă cu gel unică, care ajută la ameliorarea duririlor de cap și a migrenelor. Compresa rece va răci perfect fruntea sau orice parte a capului. Va fi de nelipsit la febră, la dureri de cap sau probleme ale sinusurilor. O puteți folosi la umflarea ochilor sau după o intervenție chirurgicală în zona ochilor. Compresa cu gel are efect de răcire sau încălzire. Datorită unei benzi elastice se va adapta la forma capului.
 
Compresă rece - puneți pe timp de 60 minute în frigider sau pe timp de 10 - 30 minute în congelator. O puteți folosi ca compresă pentru orice parte a corpului, unde aveți nevoie. Potrivită la oboseală sau după antrenament.
 
Compresă caldă – puneți compresa pe timp de căteva minute în apă caldă sau o puteți încălzi în cuptorul cu microunde. Căldura ajută la problemele sinusurilor. Poate fi folosită la orice parte a corpului, căldura ameliorează durerile, tensiunea musculară și ajută la stimularea circulației.
 
 

Parametri şi specificaţii

Culoare: albastru
Înălţime: 2 cm
Lăţime: 9,5 cm
Lungime: 32 cm

Codul de catalog:

 126934
Distribuie

Review-uri

4,5 (23 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide