Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cutie pentru pliculețe de ceai Cutie pentru pliculețe de ceai
 Cutia pentru ceai cu șase compartimente asigură o păstrare vizibilă a pliculețelor de ceai. Recomandăm tuturor iubitorilor de ceai. Fabricat din material MDF de culoare naturală. Inscripția decorativă argintie și ornamentul de pe capac adaugă cutiei un plus de atractivitate și subtilitate.
3,5 5
32

Cutie pentru pliculețe de ceai

Cutie pentru pliculețe de ceai

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCutia pentru ceai cu șase compartimente asigură o păstrare vizibilă a pliculețelor de ceai. Recomandăm tuturor iubitorilor de ceai. Fabricat din material MDF de culoare naturală. Inscripția decorativă argintie și ornamentul de pe capac adaugă cutiei un plus de atractivitate și subtilitate.

Parametri şi specificaţii

Culoare: maro
Înălţime: 7 cm
Lăţime: 16,5 cm
Lungime: 24 cm
Material: MDF

Codul de catalog:

 114159
Distribuie

Review-uri

3,5 (5 review-uri)
80 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide