Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Decorațiune autocolantă Utilaje de construcții de un metru, 150 x 50 cm Decorațiune autocolantă Utilaje de construcții de un metru, 150 x 50 cm
 Dăruiți copiilor acest frumos metru autocolant, care, pe lângă funcția sa decorativă, are și una practică. Autocolantele nu sunt doar pentru perete, ci pot fi lipite pe orice suprafețe netede, cum ar fi uși, dulapuri, uși sau oglinzi.
4,5 9
79

Decorațiune autocolantă Utilaje de construcții de un metru, 150 x 50 cm

Decorațiune autocolantă Utilaje de construcții de un metru, 150 x 50 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereDăruiți copiilor acest frumos metru autocolant, care, pe lângă funcția sa decorativă, are și una practică. Autocolantele nu sunt doar pentru perete, ci pot fi lipite pe orice suprafețe netede, cum ar fi uși, dulapuri, uși sau oglinzi.

Parametri şi specificaţii

Înălţime: 150 cm
Lăţime: 50 cm

Codul de catalog:

 684880
Distribuie

Review-uri

4,5 (9 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide