Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Difuzor auto arome Sixtol Diamond Car, alb, 250 ml Difuzor auto arome Sixtol Diamond Car, alb, 250 ml
  Creați-vă în mașină o atmosferă de confort și liniște cu umidificatorul nostru care încape în suportul pentru băuturi. Este potrivit pentru aromaterapie, cromoterapie (terapie cu lumină) și, datorită designului său, va fi un accesoriu elegant în orice interior. Dacă adăugați câteva picături de ulei esențial în apă, difuzorul electric de arome îl va descompune în microparticule fine prin acțiunea ultrasunetelor și vă va parfuma mașina.   Parametri tehnici:   tensiune de funcționare - DC 5 V/500 mA putere - 2 W frecvență ultrasonică - 2,4 MHz capacitate de evaporare - 35 ml/oră arie de acțiune 10 - 20 m2 nivel de zgomot - <35 dB alimentare - prin micro USB material - PP, ABS, Silica gel
4,0 16
68

Difuzor auto arome Sixtol Diamond Car, alb, 250 ml

Difuzor auto arome Sixtol Diamond Car, alb, 250 ml

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Creați-vă în mașină o atmosferă de confort și liniște cu umidificatorul nostru care încape în suportul pentru băuturi. Este potrivit pentru aromaterapie, cromoterapie (terapie cu lumină) și, datorită designului său, va fi un accesoriu elegant în orice interior.
Dacă adăugați câteva picături de ulei esențial în apă, difuzorul electric de arome îl va descompune în microparticule fine prin acțiunea ultrasunetelor și vă va parfuma mașina.
 
Parametri tehnici:
 
  • tensiune de funcționare - DC 5 V/500 mA
  • putere - 2 W
  • frecvență ultrasonică - 2,4 MHz
  • capacitate de evaporare - 35 ml/oră
  • arie de acțiune 10 - 20 m2
  • nivel de zgomot - <35 dB
  • alimentare - prin micro USB
  • material - PP, ABS, Silica gel

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Diametru: 6,9 cm
Înălţime: 14,9 cm
Volum: 250 ml

Codul de catalog:

 690015
Distribuie
sixtol

Review-uri

4,0 (16 review-uri)
87 % clienţii recomandă
2 recenzie

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide