Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Doză de alimente Altom, 2,5 l Doză de alimente Altom, 2,5 l
  Această doză din plastic, pentru depozitarea alimentelor vrac, cum sunt făina, pastele, zahărul, cerealele pentru micul dejun, este un ajutor indispensabil în bucătăria ta. Etanșeitatea vasului face ca alimentele depozitate să rămână proaspete mult timp. Cele 4 compartimente permit depozitarea mai multor tipuri de alimente, fără ca acestea să se amestece. Întreținere ușoară.   Fiecare compartiment are un volum de 625 ml.
4,0 49
25

Doză de alimente Altom, 2,5 l

Reducere
Doză de alimente Altom, 2,5 l Doză de alimente Altom, 2,5 l

Doză de alimente Altom, 2,5 l

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Această doză din plastic, pentru depozitarea alimentelor vrac, cum sunt făina, pastele, zahărul, cerealele pentru micul dejun, este un ajutor indispensabil în bucătăria ta. Etanșeitatea vasului face ca alimentele depozitate să rămână proaspete mult timp. Cele 4 compartimente permit depozitarea mai multor tipuri de alimente, fără ca acestea să se amestece. Întreținere ușoară.
 
Fiecare compartiment are un volum de 625 ml.

Parametri şi specificaţii

Diametru: 14 cm
Înălţime: 24,5 cm
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic
Volum: 2,5 l

Codul de catalog:

 119303
Distribuie
altom

Review-uri

4,0 (49 review-uri)
95 % clienţii recomandă
4 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide