Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Epilator Concept IL3020 IPL PERFECT SKIN Epilator Concept IL3020 IPL PERFECT SKIN
Vă doriți o piele netedă, fără păr? Cu epilatorul IPL Concept IL3020 Perfect Skin IPL puteți obține acest lucru în confortul propriei case. Utilizează tehnologia IPL (Intense Pulsed Light), care a fost supusă la peste 15 ani de teste clinice în întreaga lume. Acesta permite tratamentul în 2 moduri și 5 niveluri, în funcție de tonul pielii dvs. Este potrivit pentru epilarea picioarelor, a brațelor și a zonelor sensibile ale liniei de bikini, a axilelor și a feței (obraji, buza superioară, bărbie). Aparatul este ușor de utilizat, iar epilarea cu el este nedureroasă și de lungă durată. Durata de viață a epilatorului ajunge la 300.000 de impulsuri de lumină. Această tehnologie testată științific oferă rezultate rapide și de durată. În timpul epilării, flash-urile de lumină intens pulsată pătrund sub suprafața pielii, unde acționează asupra pigmentului întunecat al firului de păr. Acest efect termic distruge în mod eficient și nedureros părul și rădăcinile sale și previne regenerarea părului. Cu o utilizare regulată și corectă, veți obține o piele netedă timp de până la câteva luni. Dacă doriți o piele frumos netedă în timpul verii, începeți să vă epilați cu mult timp înainte. Deoarece pielea nu trebuie să fie expusă la lumina soarelui timp de cel puțin 4 săptămâni înainte și cel puțin 2 săptămâni după utilizarea epilatorului IPL. Dacă v-ați aplicat pe piele o cremă autobronzantă, așteptați până când efectul bronzant al cremei a dispărut complet. Epilatorul IPL poate fi utilizat de bărbați și femei cu vârsta peste 18 ani. Pentru a crește siguranța utilizării, aparatul este echipat cu un senzor de protecție a ochilor care împiedică trimiterea impulsului atunci când zona de aplicare nu este complet în contact cu pielea.
5,0 1
958

Epilator Concept IL3020 IPL PERFECT SKIN

reducere -10%
Epilator Concept IL3020 IPL PERFECT SKIN Epilator Concept IL3020 IPL PERFECT SKIN Epilator Concept IL3020 IPL PERFECT SKIN Epilator Concept IL3020 IPL PERFECT SKIN Epilator Concept IL3020 IPL PERFECT SKIN Epilator Concept IL3020 IPL PERFECT SKIN Epilator Concept IL3020 IPL PERFECT SKIN Epilator Concept IL3020 IPL PERFECT SKIN

Epilator Concept IL3020 IPL PERFECT SKIN

1 review-uri
Iniţial: 1.063,99 lei | Reducere: 106,00 lei 957,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 957,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: marți 04. 06. 2024
Cumpărând obţineţi 252 Norocei

Descriere

Vă doriți o piele netedă, fără păr? Cu epilatorul IPL Concept IL3020 Perfect Skin IPL puteți obține acest lucru în confortul propriei case. Utilizează tehnologia IPL (Intense Pulsed Light), care a fost supusă la peste 15 ani de teste clinice în întreaga lume. Acesta permite tratamentul în 2 moduri și 5 niveluri, în funcție de tonul pielii dvs.

 
Este potrivit pentru epilarea picioarelor, a brațelor și a zonelor sensibile ale liniei de bikini, a axilelor și a feței (obraji, buza superioară, bărbie). Aparatul este ușor de utilizat, iar epilarea cu el este nedureroasă și de lungă durată. Durata de viață a epilatorului ajunge la 300.000 de impulsuri de lumină. Această tehnologie testată științific oferă rezultate rapide și de durată. În timpul epilării, flash-urile de lumină intens pulsată pătrund sub suprafața pielii, unde acționează asupra pigmentului întunecat al firului de păr. Acest efect termic distruge în mod eficient și nedureros părul și rădăcinile sale și previne regenerarea părului. Cu o utilizare regulată și corectă, veți obține o piele netedă timp de până la câteva luni.
 
Dacă doriți o piele frumos netedă în timpul verii, începeți să vă epilați cu mult timp înainte. Deoarece pielea nu trebuie să fie expusă la lumina soarelui timp de cel puțin 4 săptămâni înainte și cel puțin 2 săptămâni după utilizarea epilatorului IPL. Dacă v-ați aplicat pe piele o cremă autobronzantă, așteptați până când efectul bronzant al cremei a dispărut complet. Epilatorul IPL poate fi utilizat de bărbați și femei cu vârsta peste 18 ani. Pentru a crește siguranța utilizării, aparatul este echipat cu un senzor de protecție a ochilor care împiedică trimiterea impulsului atunci când zona de aplicare nu este complet în contact cu pielea.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 8 cm
Culoare: bej
Greutate: 0,5 kg
Înălţime: 3,1 cm
Lăţime: 17,5 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 122218
Distribuie
concept

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide