Menu
Fierbător Orion, din sticlă, cu filtru, 0,6 l Fierbător Orion, din sticlă, cu filtru, 0,6 l
 Această din sticlă, cu sită/filtru și capac, poate fi folosită direct pe plită. Site fină permite prepararea infuziilor din plante, a ceaiurilor de fructe sau a celor negre sau verzi. Fără sită, poate fi folosită ca o cană clasică pentru diferite băuturi. Este prevăzută cu un mâner practic.   Cana este fabricată din sticlă borosilicată, rezistentă la temperaturi de la -10 °C până la +210 °C și din inox. Poate fi folosită pe plite electrice, din sticlă ceramică și pe gaz (în cazul celor pe gaz, este necesar să se folosească un difuzor de flacără). A nu se spăla în mașina de spălat vase. Se poate folosi la răcirea băuturiilor în frigider.
5,0 6
57

Fierbător Orion, din sticlă, cu filtru, 0,6 l

Fierbător Orion, din sticlă, cu filtru, 0,6 l

6 review-uri
56,99 Lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: Pe drum
La dumneavoastră: marți 29. 09. 2020  
Cumpărând obţineţi 17 Norocei

DescriereAceastă din sticlă, cu sită/filtru și capac, poate fi folosită direct pe plită. Site fină permite prepararea infuziilor din plante, a ceaiurilor de fructe sau a celor negre sau verzi. Fără sită, poate fi folosită ca o cană clasică pentru diferite băuturi. Este prevăzută cu un mâner practic.
 
Cana este fabricată din sticlă borosilicată, rezistentă la temperaturi de la -10 °C până la +210 °C și din inox. Poate fi folosită pe plite electrice, din sticlă ceramică și pe gaz (în cazul celor pe gaz, este necesar să se folosească un difuzor de flacără). A nu se spăla în mașina de spălat vase. Se poate folosi la răcirea băuturiilor în frigider.

Culoare: pur
Diametru: 10 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Înălţime: 12,5 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: inox + sticlă
Vitroceramică: Da
Volum: 0,6 l
 109540
Distribuie
orion

Review-uri

5,0 (6 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide