Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Fierbător Orion, din sticlă, cu filtru, 0,6 l Fierbător Orion, din sticlă, cu filtru, 0,6 l
  Această din sticlă, cu sită/filtru și capac, poate fi folosită direct pe plită. Site fină permite prepararea infuziilor din plante, a ceaiurilor de fructe sau a celor negre sau verzi. Fără sită, poate fi folosită ca o cană clasică pentru diferite băuturi. Este prevăzută cu un mâner practic.   Cana este fabricată din sticlă borosilicată, rezistentă la temperaturi de la -10 °C până la +210 °C și din inox. Poate fi folosită pe plite electrice, din sticlă ceramică și pe gaz (în cazul celor pe gaz, este necesar să se folosească un difuzor de flacără). A nu se spăla în mașina de spălat vase. Se poate folosi la răcirea băuturiilor în frigider.
4,5 14
42

Fierbător Orion, din sticlă, cu filtru, 0,6 l

Fierbător Orion, din sticlă, cu filtru, 0,6 l

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Această din sticlă, cu sită/filtru și capac, poate fi folosită direct pe plită. Site fină permite prepararea infuziilor din plante, a ceaiurilor de fructe sau a celor negre sau verzi. Fără sită, poate fi folosită ca o cană clasică pentru diferite băuturi. Este prevăzută cu un mâner practic.
 
Cana este fabricată din sticlă borosilicată, rezistentă la temperaturi de la -10 °C până la +210 °C și din inox. Poate fi folosită pe plite electrice, din sticlă ceramică și pe gaz (în cazul celor pe gaz, este necesar să se folosească un difuzor de flacără). A nu se spăla în mașina de spălat vase. Se poate folosi la răcirea băuturiilor în frigider.

Parametri şi specificaţii

Culoare: pur
Diametru: 10 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Înălţime: 12,5 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: inox + sticlă
Vitroceramică: Da
Volum: 0,6 l

Codul de catalog:

 109540
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (14 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide