Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Husă pentru bucătărie de grădină Cattara , 210 x 65 x 110 cm Husă pentru bucătărie de grădină Cattara , 210 x 65 x 110 cm
 Husa durabilă din 100% poliester este concepută pentru a proteja bucătăria de grădină Vicenza împotriva intemperiilor atunci când nu este utilizată. De asemenea, poate fi folosită pentru a acoperi un grătar de dimensiuni similare. Partea interioară are un strat delicat și moale. Husa este concepută tocmai pentru bucătăria de grădină Vicenza, dar poate fi folosită și pentru un grătar complet diferit, cu dimensiuni de până la 210 x 110 x 65 cm. Husa este prevăzută cu un cordon în partea de jos pentru o fixare suficientă. Bucătăria de grădină sau grătarul va rămâne acoperit chiar și în condiții meteo nefavorabile.
0,0 0
156

Husă pentru bucătărie de grădină Cattara , 210 x 65 x 110 cm

Husă pentru bucătărie de grădină Cattara , 210 x 65 x 110 cm

155,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 155,99 lei
Disponibilitate: Pe drum
La dumneavoastră: joi 05. 10. 2023
Cumpărând obţineţi 40 Norocei

DescriereHusa durabilă din 100% poliester este concepută pentru a proteja bucătăria de grădină Vicenza împotriva intemperiilor atunci când nu este utilizată. De asemenea, poate fi folosită pentru a acoperi un grătar de dimensiuni similare. Partea interioară are un strat delicat și moale.

Husa este concepută tocmai pentru bucătăria de grădină Vicenza, dar poate fi folosită și pentru un grătar complet diferit, cu dimensiuni de până la 210 x 110 x 65 cm.

Husa este prevăzută cu un cordon în partea de jos pentru o fixare suficientă. Bucătăria de grădină sau grătarul va rămâne acoperit chiar și în condiții meteo nefavorabile.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 65 cm
Culoare: gri
Greutate: 0,99 kg
Înălţime: 110 cm
Lăţime: 210 cm
Material: 100% poliester

Codul de catalog:

 700964
Distribuie
cattara

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide