Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Kela Infuzor ceai și cafea VERONA 1 l, albastru Kela Infuzor ceai și cafea VERONA 1 l, albastru
  French Press Verona de la marca germană KELA vă va încânta nu numai prin designul său grațios, dar mai ales prin execuția sa de calitate superioară. Ceainicul French Press este echipat cu un piston de filtrare detașabil prin apăsare, zațul de cafea sau resturile din ceai se separă și apoi turnați doar băutura curată din ceainic. Un mod foarte popular și modern de a pregăti cafeaua sau ceaiul vărsat din plante și fructe.   Ceainicul este fabricat din sticlă borosilicată termorezistentă și nu trebuie să vă fie frică să turnați apă fierbinte în el. Elementele din oțel inoxidabil sunt fabricate din oțel de înaltă calitate 18/10. Ceainicul se poate desface în părți individuale, ceea ce îl face mai ușor de curățat.  
0,0 0
120

Kela Infuzor ceai și cafea VERONA 1 l, albastru

Kela Infuzor ceai și cafea VERONA 1 l, albastru

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

French Press Verona de la marca germană KELA vă va încânta nu numai prin designul său grațios, dar mai ales prin execuția sa de calitate superioară. Ceainicul French Press este echipat cu un piston de filtrare detașabil prin apăsare, zațul de cafea sau resturile din ceai se separă și apoi turnați doar băutura curată din ceainic. Un mod foarte popular și modern de a pregăti cafeaua sau ceaiul vărsat din plante și fructe.
 
Ceainicul este fabricat din sticlă borosilicată termorezistentă și nu trebuie să vă fie frică să turnați apă fierbinte în el. Elementele din oțel inoxidabil sunt fabricate din oțel de înaltă calitate 18/10. Ceainicul se poate desface în părți individuale, ceea ce îl face mai ușor de curățat.
 

Parametri şi specificaţii

Culoare: albastru
Diametru: 10 cm
Energie electrică: Nu
Gaz: Nu
Inducţie: Nu
Înălţime: 21 cm
Material: plastic + sticlă
Vitroceramică: Nu
Volum: 1 l

Codul de catalog:

 120133
Distribuie
kela

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide