Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Kela Tocător KIANA bambus, 53 x 46 x 2 cm Kela Tocător KIANA bambus, 53 x 46 x 2 cm
  Tocătorul elegant cu două fețe realizat din bambus pentru utilizare maximă în fiecare bucătărie.   Spălați tocătorul manual pe ambele părți, ștergeți bine și lăsați-l să se usuce. Nu spălați niciodată tocătorul în mașina de spălat vase și nu îl uscați pe surse de căldură. În timpul spălării nu lăsați scufundat în apă. Ungeți suprafața tocătorului în mod regulat (suprafața uscată insuficient unsă devine gri și își pierde contrastul colorat). Pentru ungere, folosiți uleiuri recomandate pentru tratarea lemnului care intră în contact cu alimentele. Dar puteți folosi și ulei de măsline obișnuit.
5,0 6
222

Kela Tocător KIANA bambus, 53 x 46 x 2 cm

Kela Tocător KIANA bambus, 53 x 46 x 2 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Tocătorul elegant cu două fețe realizat din bambus pentru utilizare maximă în fiecare bucătărie.
 
Spălați tocătorul manual pe ambele părți, ștergeți bine și lăsați-l să se usuce. Nu spălați niciodată tocătorul în mașina de spălat vase și nu îl uscați pe surse de căldură. În timpul spălării nu lăsați scufundat în apă. Ungeți suprafața tocătorului în mod regulat (suprafața uscată insuficient unsă devine gri și își pierde contrastul colorat). Pentru ungere, folosiți uleiuri recomandate pentru tratarea lemnului care intră în contact cu alimentele. Dar puteți folosi și ulei de măsline obișnuit.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 46 cm
Culoare: naturală
Înălţime: 2 cm
Lăţime: 53 cm
Material: bambus

Codul de catalog:

 120150
Distribuie
kela

Review-uri

5,0 (6 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide