Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ladă de depozitare pentru grădină Keter Hollywood maro, 270 l, 117 x 57 x 45 cm Ladă de depozitare pentru grădină Keter Hollywood maro, 270 l, 117 x 57 x 45 cm
 Lada de depozitare compactă și practică, oferă soluția ideală pentru depozitarea jucăriilor și accesoriilor de grădină pe terasă. Are un design interesant care amintește de scândurile de lemn. Datorită construcției sale rezistente la intemperii, rugină, lovituri și mucegai, va rămâne frumoasă ani de zile. Dispune de mânere laterale pentru o transportare ușoară, iar capacul său cu încuietoare păstrează conținutul în siguranță.
4,0 17
183

Ladă de depozitare pentru grădină Keter Hollywood maro, 270 l, 117 x 57 x 45 cm

Ladă de depozitare pentru grădină Keter Hollywood maro, 270 l, 117 x 57 x 45 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereLada de depozitare compactă și practică, oferă soluția ideală pentru depozitarea jucăriilor și accesoriilor de grădină pe terasă. Are un design interesant care amintește de scândurile de lemn. Datorită construcției sale rezistente la intemperii, rugină, lovituri și mucegai, va rămâne frumoasă ani de zile.

Dispune de mânere laterale pentru o transportare ușoară, iar capacul său cu încuietoare păstrează conținutul în siguranță.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 45 cm
Culoare: maro
Înălţime: 57 cm
Lăţime: 117 cm
Material: Plastic
Volum: 270 l

Codul de catalog:

 696057
Distribuie
keter

Review-uri

4,0 (17 review-uri)
100 % clienţii recomandă
3 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide