Menu
Lampă suspendată Rabalux 1332 Fix , alb Lampă suspendată Rabalux 1332 Fix , alb
 Acest accesoriu de suspendare, de culoare albă, poate fi utilizat în mai multe moduri. Fie se montează un bec şi veţi obţine un corp de iluminat rustic, fie se completează cu o lampă suspendată din oferta noastră.   Materialul principal este plasticul,, ceea ce vă garantează o durabilitate şi o rezistenţă mare la un preţ rezonabil. Soclul E27 este cel mai răspândit tip, în care se poate monta un bac economic, standard sau LED. Sursele de lumină trebuie alese astfel încât să nu se depăşească consumul maxim de putere de 60 W. Clasa de protecţie PI20 face ca această lustră să poată fi utilizată numai în spaţii interioare şi uscate.  
1,5 1
33

Lampă suspendată Rabalux 1332 Fix , alb

Lampă suspendată Rabalux 1332 Fix , alb

1 review-uri
32,99 Lei  inclusiv TVA Pe noi puteți conta.
Transportatorii noștri livrează.
Disponibilitate: În stoc mai mult de 6 buc
La dumneavoastră: joi 16. 04. 2020  
Cumpărând obţineţi 12 Norocei

DescriereAcest accesoriu de suspendare, de culoare albă, poate fi utilizat în mai multe moduri. Fie se montează un bec şi veţi obţine un corp de iluminat rustic, fie se completează cu o lampă suspendată din oferta noastră.
 
Materialul principal este plasticul,, ceea ce vă garantează o durabilitate şi o rezistenţă mare la un preţ rezonabil. Soclul E27 este cel mai răspândit tip, în care se poate monta un bac economic, standard sau LED. Sursele de lumină trebuie alese astfel încât să nu se depăşească consumul maxim de putere de 60 W. Clasa de protecţie PI20 face ca această lustră să poată fi utilizată numai în spaţii interioare şi uscate.  

Acoperire: 20
Consum de energie: 60 W
Culoare: alb
Dulie: E 27
Lungime: 80 cm
Material: Plastic
 678163
Distribuie
rabalux

Review-uri

1,5 (1 review-uri)
0 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide