Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Lampă suspendată Rabalux 2584 Nora Lampă suspendată Rabalux 2584 Nora
 Această lampă suspendată este caracterizată prin simplitate şi funcţionalitate. Este adecvată pentru orice încăpere pe care doriţi să o dotaţi în stil industrial, obţinând astfel un accesoriu interesant pentru casa dvs. Materialul principal este metalul,, care vă garantează o durabilitate şi o rezistenţă mare.   Soclul E27 este cel mai răspândit tip, în care se poate monta un bac economic, standard sau LED. Sursele de lumină trebuie alese astfel încât să nu se depăşească consumul maxim de putere de 60 W. Clasa de protecţie PI20 face ca această lustră să poată fi utilizată numai în spaţii interioare şi uscate.
0,0 0
158

Lampă suspendată Rabalux 2584 Nora

Lampă suspendată Rabalux 2584 Nora

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă lampă suspendată este caracterizată prin simplitate şi funcţionalitate. Este adecvată pentru orice încăpere pe care doriţi să o dotaţi în stil industrial, obţinând astfel un accesoriu interesant pentru casa dvs. Materialul principal este metalul,, care vă garantează o durabilitate şi o rezistenţă mare.
 
Soclul E27 este cel mai răspândit tip, în care se poate monta un bac economic, standard sau LED. Sursele de lumină trebuie alese astfel încât să nu se depăşească consumul maxim de putere de 60 W. Clasa de protecţie PI20 face ca această lustră să poată fi utilizată numai în spaţii interioare şi uscate.

Parametri şi specificaţii

Acoperire: 20
Consum de energie: 60 W
Culoare: arămiu
Diametru: 18 cm
Dulie: E27
Lungime: 123 cm
Material: metal

Codul de catalog:

 678058
Distribuie
rabalux

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide