Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Leagăn cuib Woody diametru 83cm, verde-roșu Leagăn cuib Woody diametru 83cm, verde-roșu
 Balansoar pentru distracție și relaxare. Șezutul este acoperit cu o plasă din sfoară, iar cadrul metalic este de asemenea protejat de sfoară. Materialul folosit permite o relaxare confortabilă și un legănat sigur. Leagănul poate fi folosit numai pentru așezat sau culcat. Este suspendat de inele metalice care sunt înșirate prin frânghiile de suspendare. Frânghiile sunt bine finisate cu un nod sigilat în partea de jos a inelului. Lungimea frânghiilor de suspendare este de 170 cm. Potrivit pentru maximum 2 copii cu o greutate totală de până la 80 kg. Acest leagăn este conceput pentru utilizare în aer liber. Este potrivit pentru a fi amplasat pe o suprafață plană, nebetonată, pavată sau asfaltată, la o distanță minimă de 2 m față de posibile obstacole, cum ar fi garduri, garaje, case, crengi atârnate, sau cabluri electrice.
4,5 11
360

Leagăn cuib Woody diametru 83cm, verde-roșu

reducere -10%
Leagăn cuib Woody diametru 83cm, verde-roșu Leagăn cuib Woody diametru 83cm, verde-roșu Leagăn cuib Woody diametru 83cm, verde-roșu

Leagăn cuib Woody diametru 83cm, verde-roșu

11 review-uri
Iniţial: 399,99 lei | Reducere: 40,00 lei 359,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 359,99 lei
Disponibilitate: În stoc 3 buc
La dumneavoastră: miercuri 27. 09. 2023
Cumpărând obţineţi 73 Norocei

DescriereBalansoar pentru distracție și relaxare. Șezutul este acoperit cu o plasă din sfoară, iar cadrul metalic este de asemenea protejat de sfoară. Materialul folosit permite o relaxare confortabilă și un legănat sigur.

Leagănul poate fi folosit numai pentru așezat sau culcat. Este suspendat de inele metalice care sunt înșirate prin frânghiile de suspendare. Frânghiile sunt bine finisate cu un nod sigilat în partea de jos a inelului. Lungimea frânghiilor de suspendare este de 170 cm. Potrivit pentru maximum 2 copii cu o greutate totală de până la 80 kg.

Acest leagăn este conceput pentru utilizare în aer liber. Este potrivit pentru a fi amplasat pe o suprafață plană, nebetonată, pavată sau asfaltată, la o distanță minimă de 2 m față de posibile obstacole, cum ar fi garduri, garaje, case, crengi atârnate, sau cabluri electrice.

Parametri şi specificaţii

Culoare: multicoloră
Diametru: 83 cm
Înălţime: 7,5 cm
Sarcina: 80 kg
Vârsta recomandată de la: 3 ani

Codul de catalog:

 688420
Distribuie
woody

Review-uri

4,5 (11 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide