Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Mașină Pompieri Lena MercedesBenz Arocs, cu pompă de apă, 47 cm Mașină Pompieri Lena MercedesBenz Arocs, cu pompă de apă, 47 cm
 Această mașină de pompieri frumoasă stropește apa la o distanță de până la 3 m. În rezervoarul de apă integrat întră până la 250 ml de apă. Mașina este echipată cu o scară, care se rotește cu 270° și se extinde până la 60 cm. Osiile de la roți sunt din metal și au o grosime de 6 mm.
5,0 14
140

Mașină Pompieri Lena MercedesBenz Arocs, cu pompă de apă, 47 cm

Mașină Pompieri Lena MercedesBenz Arocs, cu pompă de apă, 47 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă mașină de pompieri frumoasă stropește apa la o distanță de până la 3 m. În rezervoarul de apă integrat întră până la 250 ml de apă. Mașina este echipată cu o scară, care se rotește cu 270° și se extinde până la 60 cm.

Osiile de la roți sunt din metal și au o grosime de 6 mm.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roșu
Înălţime: 28 cm
Lăţime: 47 cm
Material: Plastic
Vârsta recomandată de la: 3 ani

Codul de catalog:

 692577
Distribuie
lena

Review-uri

5,0 (14 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide