Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Numărătoare din lemn Bino Numărătoare din lemn Bino
 AceAceastă numărătoare roșie este concepută pentru prime calcule până la o sută. Bilele sunt împărțite în culori a câte zece și cinci, astfel încât calculele să fie mai simple. Un instrument indispensabil pentru micii școlari! Dimensiuni: 18,5 x 27 x 2,5 cm.
4,5 29
30

Numărătoare din lemn Bino

Numărătoare din lemn Bino

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceAceastă numărătoare roșie este concepută pentru prime calcule până la o sută. Bilele sunt împărțite în culori a câte zece și cinci, astfel încât calculele să fie mai simple. Un instrument indispensabil pentru micii școlari! Dimensiuni: 18,5 x 27 x 2,5 cm.

Parametri şi specificaţii

Material: lemn
Vârsta recomandată de la: 7 ani

Codul de catalog:

 700265
Distribuie
bino

Review-uri

4,5 (29 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide