Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Oală cu capac Florina Master MG, 24 cm, 4,1 l, gri Oală cu capac Florina Master MG, 24 cm, 4,1 l, gri
  Oala din aluminiu cu capac Master de la Florina este ajutorul perfect pentru fiecare bucătărie. Deveniți maestrul gătitului în propria bucătărie, conform propriilor idei. Lăsați-vă convins să cumpărați oala Master, oferită de marca Florina în colaborare cu Mateusz Gessler. Oala propusă are un diametru de 24 cm și un volum de 4,1 litri. Este potrivită pentru orice aragaz, chiar și pentru plitele cu inducție. Oala Master recomandată de Mateusz Gessler este fabricată din aluminiu și se încălzește rapid și uniform. Acest lucru vă face să gătiți mai repede, ceea ce se reflectă în economisirea timpului și mai ales a energiei electrice. Oala este echipată cu un capac din sticlă care vă permite să urmăriți gătitul alimentelor. Datorită acestui lucru, nu este nevoie să deschideți oala în timpul gătitului, ceea ce afectează în mod negativ pregătirea alimentelor. Mânerele nu numai că arată spectaculos, dar sunt și foarte practice. Acestea nu se încălzesc în timpul utilizării. Nu trebuie să renunțați la mâncărurile preferate atunci când folosiți oala. Interiorul oalei este acoperit cu un strat antiaderent, ceea ce înseamnă că puteți folosi o cantitate minimă de grăsime pentru a vă găti mâncarea. Un alt avantaj al stratului antiaderent este ușurința de curățare. Puteți spăla rapid și eficient oala sub jet de apă curentă.
5,0 3
180

Oală cu capac Florina Master MG, 24 cm, 4,1 l, gri

Oală cu capac Florina Master MG, 24 cm, 4,1 l, gri

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Oala din aluminiu cu capac Master de la Florina este ajutorul perfect pentru fiecare bucătărie.

Deveniți maestrul gătitului în propria bucătărie, conform propriilor idei. Lăsați-vă convins să cumpărați oala Master, oferită de marca Florina în colaborare cu Mateusz Gessler. Oala propusă are un diametru de 24 cm și un volum de 4,1 litri. Este potrivită pentru orice aragaz, chiar și pentru plitele cu inducție.

Oala Master recomandată de Mateusz Gessler este fabricată din aluminiu și se încălzește rapid și uniform. Acest lucru vă face să gătiți mai repede, ceea ce se reflectă în economisirea timpului și mai ales a energiei electrice.

Oala este echipată cu un capac din sticlă care vă permite să urmăriți gătitul alimentelor. Datorită acestui lucru, nu este nevoie să deschideți oala în timpul gătitului, ceea ce afectează în mod negativ pregătirea alimentelor. Mânerele nu numai că arată spectaculos, dar sunt și foarte practice. Acestea nu se încălzesc în timpul utilizării.

Nu trebuie să renunțați la mâncărurile preferate atunci când folosiți oala. Interiorul oalei este acoperit cu un strat antiaderent, ceea ce înseamnă că puteți folosi o cantitate minimă de grăsime pentru a vă găti mâncarea. Un alt avantaj al stratului antiaderent este ușurința de curățare. Puteți spăla rapid și eficient oala sub jet de apă curentă.

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Diametru: 24 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Înălţime: 14 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: aluminiu + sticlă
Vitroceramică: Da
Volum: 4,1 l

Codul de catalog:

 132293
Distribuie
florina

Review-uri

5,0 (3 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide