Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Perniţă Star Wars Death Star, 40 cm Perniţă Star Wars Death Star, 40 cm
 Faceţi-vă rost şi dvs de propria Steaua morţii! Unei asemenea provocări nu va rezista nici un suporter adevărat al filmului Războiul stelelor. Perniţă originală sferică este un accesoriu perfect în casa dvs şi în timpul călătoriei. Pe o parte este ilustrată Steaua morţii, partea cealaltă este neagră cu titlul Star Wars. Perniţa are o suprafaţă netedă şi fină şi este foarte moale, plăcută la atingere aşa că poate servi nu numai ca un obiect decorativ dar puteţi şi dormi pe ea foarte confortabil.
4,0 10
36

Perniţă Star Wars Death Star, 40 cm

Perniţă Star Wars Death Star, 40 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereFaceţi-vă rost şi dvs de propria Steaua morţii! Unei asemenea provocări nu va rezista nici un suporter adevărat al filmului Războiul stelelor. Perniţă originală sferică este un accesoriu perfect în casa dvs şi în timpul călătoriei. Pe o parte este ilustrată Steaua morţii, partea cealaltă este neagră cu titlul Star Wars.

Perniţa are o suprafaţă netedă şi fină şi este foarte moale, plăcută la atingere aşa că poate servi nu numai ca un obiect decorativ dar puteţi şi dormi pe ea foarte confortabil.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Diametru: 40 cm
Închidere: NU
Material: 100% poliester
Motiv din poveste: Star Wars

Codul de catalog:

 207025
Distribuie
herding

Review-uri

4,0 (10 review-uri)
90 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide