Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pilotă B.E.S. Petrovice Bella Hotel, 140 x 200 cm Pilotă B.E.S. Petrovice Bella Hotel, 140 x 200 cm
  Plapuma Bella Italia cu o greutate de 1600 g corespunde unui produs cu adevărat de înaltă calitate, care asigură un mediu absolut optim pentru somn și odihnă pe tot parcursul anului. Plapuma are o încălzire medie cu un standard de igienă ridicat. Plapuma Bella Italia este confecționată dintr-o țesătură moale din 100% poliester care conține sute de microfibre. Acestea sunt urmate de micro-compartimente umplute cu aer care acționează ca un element de termoreglare în țesătură, astfel încât țesătura se încălzește în condiții de frig și transferă eficient vaporii de apă și căldura departe de corpul uman în condiții de căldură. Datorită rezistenței sale, țesătura asigură o durată de viață lungă. Datorită compoziției materialului, plapuma are un efect antibacterian și este, de asemenea, potrivită pentru persoanele care suferă de alergii. Plapuma conține fibre tubulare din poliester în umplutură, care, împreună cu țesătura ușoară din microfibră, îi conferă o ușurință crescută, o căldură plăcută și o aerisire ridicată. Pătura este potrivită pentru utilizare pe tot parcursul anului. Avantajele pilotei: efecte termoregulatoare încălzește iarna, răcește vara antibacterian și neutru față de alergii se poate spăla până la 95 °C - program delicat durabilitate ridicată
4,0 4
123

Pilotă B.E.S. Petrovice Bella Hotel, 140 x 200 cm

reducere -38%
Pilotă B.E.S. Petrovice Bella Hotel, 140 x 200 cm Pilotă B.E.S. Petrovice Bella Hotel, 140 x 200 cm Pilotă B.E.S. Petrovice Bella Hotel, 140 x 200 cm

Pilotă B.E.S. Petrovice Bella Hotel, 140 x 200 cm

4 review-uri
Iniţial: 197,99 lei | Reducere: 75,00 lei 122,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 122,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: marți 04. 06. 2024
Cumpărând obţineţi 39 Norocei

Descriere

Plapuma Bella Italia cu o greutate de 1600 g corespunde unui produs cu adevărat de înaltă calitate, care asigură un mediu absolut optim pentru somn și odihnă pe tot parcursul anului.

Plapuma are o încălzire medie cu un standard de igienă ridicat.

Plapuma Bella Italia este confecționată dintr-o țesătură moale din 100% poliester care conține sute de microfibre. Acestea sunt urmate de micro-compartimente umplute cu aer care acționează ca un element de termoreglare în țesătură, astfel încât țesătura se încălzește în condiții de frig și transferă eficient vaporii de apă și căldura departe de corpul uman în condiții de căldură.

Datorită rezistenței sale, țesătura asigură o durată de viață lungă.

Datorită compoziției materialului, plapuma are un efect antibacterian și este, de asemenea, potrivită pentru persoanele care suferă de alergii.

Plapuma conține fibre tubulare din poliester în umplutură, care, împreună cu țesătura ușoară din microfibră, îi conferă o ușurință crescută, o căldură plăcută și o aerisire ridicată. Pătura este potrivită pentru utilizare pe tot parcursul anului.

Avantajele pilotei:

  • efecte termoregulatoare
  • încălzește iarna, răcește vara
  • antibacterian și neutru față de alergii
  • se poate spăla până la 95 °C - program delicat
  • durabilitate ridicată

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Dimensiuni cuvertură: 140 x 200 cm
Greutate: 200 g/m2
Greutate: 1,6 kg
Material ţesătură de pe suprafaţă: 100% poliester
Material umplere: 100% poliester (fibre sintetice)
Spălare recomandată: 95 °C
Tip pat: pat single
Uscător de rufe: Nu
Utilizare de sezon: 4 anotimpuri

Codul de catalog:

 239334
Distribuie
bespetrovice

Review-uri

4,0 (4 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide