Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pisicuță pluș Mițica, 30 cm Pisicuță pluș Mițica, 30 cm
 O jucărie de pluș pentru distracție și o adormire plăcută a copilului. Un animăluț moale de pluș servește ca o jucărie, un prieten pentru o îmbrățișare sau o pernă clasică în pătuț. Pisicuța catifelată va fi prietenul perfect al copiilor atât ziua cât și noaptea. Materialul moale este plăcut la atingere și mângîie ușor pielea delicată a copilului.
0,0 0
35

Pisicuță pluș Mițica, 30 cm

Pisicuță pluș Mițica, 30 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereO jucărie de pluș pentru distracție și o adormire plăcută a copilului. Un animăluț moale de pluș servește ca o jucărie, un prieten pentru o îmbrățișare sau o pernă clasică în pătuț. Pisicuța catifelată va fi prietenul perfect al copiilor atât ziua cât și noaptea. Materialul moale este plăcut la atingere și mângîie ușor pielea delicată a copilului.

Parametri şi specificaţii

Culoare: bej
Lungime: 30 cm
Material: 100% poliester
Spălare recomandată: manual

Codul de catalog:

 222356
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide