Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Robot de bucătărie Sencor STM 44RD, roşu-roz Robot de bucătărie Sencor STM 44RD, roşu-roz
Intraţi în lumea luminii jucăuşe, în culori stringente, care vă înveselesc bucătăria. Vă prezentăm noua colecţie de aparate de bucătărie multicolore marca Sencor Pastels, care îmbină designul modern cu funcţiile de excelenţă. Lăsaţi-vă casa să strălucească şi bucuraţi-vă de voie bună atunci când vă aflaţi în bucătărie.   Sencor STM Pastels va deveni un companion indispensabil pentru o serie întreagă de activităţi culinare. Acest robot de bucătărie robust este conceput cu un corp complet metalic, astfel încât să aibă o durabilitate cât mai lungă. Lucrează prin intermediul unui sistem planetar de frământare, amestecare şi batere, care deja este consacrat. Nu lipseşte reglarea vitezei de rotaţie care permite adaptarea continuă a intensităţii amestecării în funcţie de densitatea amestecurilor preparate. Pachetul include pe lângă altele şi un vas din inox cu volum de 4,5 litri, care permite preparare a până la 1,5 kg de aluat.   Avantaje principale corp şi mecanisme de transmisie complet metalice sistem planetar de frământare, amestecare şi batere, fiabil şi eficient gamă largă de accesorii sistem de fixare cu baionetă a adaptoarelor sisteme de siguranţă eficiente formă specială a telului balon, pentru o spumă mei aerată sistem planetar de deplasare, care garantează o amestecare perfectă a ingredientelor din vas. Accesorii care se rotesc în jurul propriului ax, dar şi în jurul axului mecanismului de transmisie. Acest sistem este mult mai eficient în comparaţie cu cele ale concurenţilor.   Un ajutor în orice zi Robotul de bucătărie Sencor Pastels este adaptat pentru lucrul confortabil de zi cu zi. Sistemul cu baionetă pentru fixarea accesoriilor permite asamblarea şi înlocuirea accesoriilor în câteva momente. Braţul rabatabil permite o manipulare simplă. Vasul detaşabil şi celelalte accesorii pot fi spălate în maşina de spălat vase.   Un accent mare s-a pus şi pe sigurnaţă, care este asigurată de siguranţa de blocare în poziţie verticală, de picioarele anti-alunecare şi de protecţia termică împotriva supraîncălzirii.   Gamă largă de accesorii tel de amestecare tel de bătut sub formă de balon 1 cârlig de frământare moară de carne cu două discuri de tocare perforate - grosier şi fin accesoriu pentru umplerea mezelurilor tocător şi răzătoare cu adaptoare detaşabile vas din inox cu volum de 4,5 l   Dimensiuni: dimensiuni cu vas (lăţime x adâncime x înălţime): 270 x 350 x 360 mm dimensiuni fără vas (lăţime x adâncime x înălţime): 180 x 330 x 360 mm dimensiuni vas (diametru x înălţime) 205 x 180 mm
4,5 5
878

Robot de bucătărie Sencor STM 44RD, roşu-roz

Transport gratuit
Robot de bucătărie Sencor STM 44RD, roşu-roz Robot de bucătărie Sencor STM 44RD, roşu-roz Robot de bucătărie Sencor STM 44RD, roşu-roz Robot de bucătărie Sencor STM 44RD, roşu-roz Robot de bucătărie Sencor STM 44RD, roşu-roz Robot de bucătărie Sencor STM 44RD, roşu-roz Robot de bucătărie Sencor STM 44RD, roşu-roz Robot de bucătărie Sencor STM 44RD, roşu-roz Robot de bucătărie Sencor STM 44RD, roşu-roz Robot de bucătărie Sencor STM 44RD, roşu-roz Robot de bucătărie Sencor STM 44RD, roşu-roz Robot de bucătărie Sencor STM 44RD, roşu-roz Robot de bucătărie Sencor STM 44RD, roşu-roz Robot de bucătărie Sencor STM 44RD, roşu-roz Robot de bucătărie Sencor STM 44RD, roşu-roz Robot de bucătărie Sencor STM 44RD, roşu-roz Robot de bucătărie Sencor STM 44RD, roşu-roz Robot de bucătărie Sencor STM 44RD, roşu-roz Robot de bucătărie Sencor STM 44RD, roşu-roz Robot de bucătărie Sencor STM 44RD, roşu-roz Robot de bucătărie Sencor STM 44RD, roşu-roz Robot de bucătărie Sencor STM 44RD, roşu-roz Robot de bucătărie Sencor STM 44RD, roşu-roz Robot de bucătărie Sencor STM 44RD, roşu-roz Robot de bucătărie Sencor STM 44RD, roşu-roz Robot de bucătărie Sencor STM 44RD, roşu-roz Robot de bucătărie Sencor STM 44RD, roşu-roz Robot de bucătărie Sencor STM 44RD, roşu-roz Robot de bucătărie Sencor STM 44RD, roşu-roz Robot de bucătărie Sencor STM 44RD, roşu-roz Robot de bucătărie Sencor STM 44RD, roşu-roz Robot de bucătărie Sencor STM 44RD, roşu-roz

Robot de bucătărie Sencor STM 44RD, roşu-roz

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Intraţi în lumea luminii jucăuşe, în culori stringente, care vă înveselesc bucătăria. Vă prezentăm noua colecţie de aparate de bucătărie multicolore marca Sencor Pastels, care îmbină designul modern cu funcţiile de excelenţă. Lăsaţi-vă casa să strălucească şi bucuraţi-vă de voie bună atunci când vă aflaţi în bucătărie.
 
Sencor STM Pastels va deveni un companion indispensabil pentru o serie întreagă de activităţi culinare. Acest robot de bucătărie robust este conceput cu un corp complet metalic, astfel încât să aibă o durabilitate cât mai lungă. Lucrează prin intermediul unui sistem planetar de frământare, amestecare şi batere, care deja este consacrat. Nu lipseşte reglarea vitezei de rotaţie care permite adaptarea continuă a intensităţii amestecării în funcţie de densitatea amestecurilor preparate. Pachetul include pe lângă altele şi un vas din inox cu volum de 4,5 litri, care permite preparare a până la 1,5 kg de aluat.
 
Avantaje principale
 • corp şi mecanisme de transmisie complet metalice
 • sistem planetar de frământare, amestecare şi batere, fiabil şi eficient
 • gamă largă de accesorii
 • sistem de fixare cu baionetă a adaptoarelor
 • sisteme de siguranţă eficiente
 • formă specială a telului balon, pentru o spumă mei aerată
 • sistem planetar de deplasare, care garantează o amestecare perfectă a ingredientelor din vas. Accesorii care se rotesc în jurul propriului ax, dar şi în jurul axului mecanismului de transmisie. Acest sistem este mult mai eficient în comparaţie cu cele ale concurenţilor.
 
Un ajutor în orice zi
Robotul de bucătărie Sencor Pastels este adaptat pentru lucrul confortabil de zi cu zi. Sistemul cu baionetă pentru fixarea accesoriilor permite asamblarea şi înlocuirea accesoriilor în câteva momente. Braţul rabatabil permite o manipulare simplă. Vasul detaşabil şi celelalte accesorii pot fi spălate în maşina de spălat vase.
 
Un accent mare s-a pus şi pe sigurnaţă, care este asigurată de siguranţa de blocare în poziţie verticală, de picioarele anti-alunecare şi de protecţia termică împotriva supraîncălzirii.
 
Gamă largă de accesorii
 • tel de amestecare
 • tel de bătut sub formă de balon
 • 1 cârlig de frământare
 • moară de carne cu două discuri de tocare perforate - grosier şi fin
 • accesoriu pentru umplerea mezelurilor
 • tocător şi răzătoare cu adaptoare detaşabile
 • vas din inox cu volum de 4,5 l
 
Dimensiuni:
 • dimensiuni cu vas (lăţime x adâncime x înălţime): 270 x 350 x 360 mm
 • dimensiuni fără vas (lăţime x adâncime x înălţime): 180 x 330 x 360 mm
 • dimensiuni vas (diametru x înălţime) 205 x 180 mm

Parametri şi specificaţii

Consum de energie: 1000 W
Culoare: roșu
Greutate: 10,4 kg
Material: inox
Număr de viteze: 8
Volum vas: 4,5 l

Codul de catalog:

 105829

Fişiere ataşate:

Distribuie
sencor

Review-uri

4,5 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 2 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide