Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Săpăligă plată Fiskars QuikFit 55 mm Săpăligă plată Fiskars QuikFit 55 mm
 Vă oferim o săpăligă multifuncțională, care este potrivită mai ales pentru cultivarea solului,și  cultivarea covoarelor florale. Partea de lucru este fabricată din oțel inoxidabil rezistent. Acest produs este capul potrivit pentru coada universală, pe care o puteți găsi sub codul de catalog 675404. Mecanizmul special ce permite o asamblare rapidă și ușoară pentru folosirea uneltei.
4,5 16
38

Săpăligă plată Fiskars QuikFit 55 mm

Reducere
Săpăligă plată Fiskars QuikFit 55 mm

Săpăligă plată Fiskars QuikFit 55 mm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereVă oferim o săpăligă multifuncțională, care este potrivită mai ales pentru cultivarea solului,și  cultivarea covoarelor florale. Partea de lucru este fabricată din oțel inoxidabil rezistent. Acest produs este capul potrivit pentru coada universală, pe care o puteți găsi sub codul de catalog 675404. Mecanizmul special ce permite o asamblare rapidă și ușoară pentru folosirea uneltei.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 15 cm
Greutate: 0,21 kg
Înălţime: 27,5 cm
Lăţime: 7,5 cm

Codul de catalog:

 675414
Distribuie
fiskars

Review-uri

4,5 (16 review-uri)
93 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide