Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Scafă pentru buruieni Fiskars QuikFit Scafă pentru buruieni Fiskars QuikFit
 Unelte cu cozi interschimbabile Fiskars QuikFit™ prezintă o gamă de produse pentru o varietate de utilizări. Fiskars QuikFit™ oferă o soluție inteligentă mai ales în locuri greu accesibile. Permite curățarea gazonului eficientă, și oferă funcționalitate inovatoare în grădină. Mecanismul de blocare automată Fiskars QuikFit a căștigat premiul întăi în competiția Red Dot Award: Product Design 2010. Unelte bine de prins cu mâna. Permit munca în grădină mult mai productivă, cu o gamă largă de oportunități datorită sistemului QuikFit cu capete interschimbabile și o singura coadă. Unelte pentru curățat jgheaburi, cultivatoare, împingător zăpadă, perii și alte specialități, care permit o îngrijire perfectă a grădinii. Datorită adaptorului universal puteți combina diferite componente cu părțile din alte sisteme cu capete interschimbabile. Ajunge doar să închideți mecanismul de blocare, și veți obține uneltă necesară. Click & Grow (Faceți click și plantați) În gama Click & Grow oferă sistemul QuikFit™ Fiskars oo soluționare simplă și flexibilă pentru cultivarea legumelor sau a florilor în grădina dumneavoastră. Un sistem unic, economisește spațiu, unde po coadă poate fi montată pe mai multe capete. Pentru îndepărtarea păpădiei. Potrivit pentru spații mai mici. Oțel aliat cu bor. Coada recomandată QuikFit S (1000663 | 136012) și coada QuikFit M (1000664 | 136022)
4,0 6
41

Scafă pentru buruieni Fiskars QuikFit

Scafă pentru buruieni Fiskars QuikFit

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereUnelte cu cozi interschimbabile Fiskars QuikFit™ prezintă o gamă de produse pentru o varietate de utilizări. Fiskars QuikFit™ oferă o soluție inteligentă mai ales în locuri greu accesibile. Permite curățarea gazonului eficientă, și oferă funcționalitate inovatoare în grădină. Mecanismul de blocare automată Fiskars QuikFit a căștigat premiul întăi în competiția Red Dot Award: Product Design 2010. Unelte bine de prins cu mâna. Permit munca în grădină mult mai productivă, cu o gamă largă de oportunități datorită sistemului QuikFit cu capete interschimbabile și o singura coadă. Unelte pentru curățat jgheaburi, cultivatoare, împingător zăpadă, perii și alte specialități, care permit o îngrijire perfectă a grădinii. Datorită adaptorului universal puteți combina diferite componente cu părțile din alte sisteme cu capete interschimbabile. Ajunge doar să închideți mecanismul de blocare, și veți obține uneltă necesară. Click & Grow (Faceți click și plantați) În gama Click & Grow oferă sistemul QuikFit™ Fiskars oo soluționare simplă și flexibilă pentru cultivarea legumelor sau a florilor în grădina dumneavoastră. Un sistem unic, economisește spațiu, unde po coadă poate fi montată pe mai multe capete. Pentru îndepărtarea păpădiei. Potrivit pentru spații mai mici. Oțel aliat cu bor. Coada recomandată QuikFit S (1000663 | 136012) și coada QuikFit M (1000664 | 136022)

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Greutate: 0,23 kg
Lăţime: 3,5 cm
Lungime: 33 cm
Material: metal

Codul de catalog:

 676794
Distribuie
fiskars

Review-uri

4,0 (6 review-uri)
83 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide