Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set de lumânări pentru clopoței tradiționaliPom de Crăciun, 12 buc., auriu Set de lumânări pentru clopoței tradiționaliPom de Crăciun, 12 buc., auriu
 Aceste lumânări de Crăciun, de culoare aurie, cu diametru de 12 mm ?i lungime de 95 mm, sunt potrivite pentru Clopo?eii metalici sau pomul de Crăciun. Avantajul lumânărilor este că nu picură. Pachetul con?ine 12 buc.
4,5 173
34

Set de lumânări pentru clopoței tradiționaliPom de Crăciun, 12 buc., auriu

Set de lumânări pentru clopoței tradiționaliPom de Crăciun, 12 buc., auriu

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceste lumânări de Crăciun, de culoare aurie, cu diametru de 12 mm ?i lungime de 95 mm, sunt potrivite pentru Clopo?eii metalici sau pomul de Crăciun. Avantajul lumânărilor este că nu picură. Pachetul con?ine 12 buc.

Parametri şi specificaţii

Culoare: auriu
Număr de piese într-un set: 12 buc.

Codul de catalog:

 685955
Distribuie

Review-uri

4,5 (173 review-uri)
97 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide