Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set desen Magic mandala, diametru 22 cm Set desen Magic mandala, diametru 22 cm
 Vă place să desenați mandale, dar nu sunteți destul de pricepuți să le desenați fără un șablon? Obțineți acest set care include nu numai șase șabloane, ci și 5 cercuri pentru desen cu o muchii diferite pentru a face desenul mai ușor. Pachetul conține și un creion de desen și 5 coli de hârtie.
4,5 5
23

Set desen Magic mandala, diametru 22 cm

Set desen Magic mandala, diametru 22 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereVă place să desenați mandale, dar nu sunteți destul de pricepuți să le desenați fără un șablon? Obțineți acest set care include nu numai șase șabloane, ci și 5 cercuri pentru desen cu o muchii diferite pentru a face desenul mai ușor. Pachetul conține și un creion de desen și 5 coli de hârtie.

Parametri şi specificaţii

Diametru: 30 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 681217
Distribuie

Review-uri

4,5 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide