Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Storcător vertical Concept LO7211 pentru fructe și legume, gri Storcător vertical Concept LO7211 pentru fructe și legume, gri
  Profitați la maxim de fructele și legumele dvs. preferate și bucurați-vă de o băutură plină de energie. Cu presa verticală Concept LO7211, puteți prepara sucuri sănătoase, pline de nutrienți și vitamine importante, ori de câte ori aveți chef. Datorită sistemului de stoarcere a sucului cu viteză redusă, acesta obține un randament de până la 97%, cu deșeuri minime. În comparație cu presarea centrifugală, sucul obținut este mai dens, plin de valori nutritive importante și conține mai puțină spumă. Filtrele sunt o parte esențială a presei, asigurând funcționarea corectă și calitatea sucului. Cu toate acestea, ele sunt cele mai mari consumatoare de întreținere din întreaga mașină. Presa de fructe și legume LO7211 este echipată cu micro-sită specială, care este semnificativ mai mică în comparație cu modelele convenționale. Datorită acestui fapt, întreținerea lor va necesita mult mai puțin timp și muncă decât curățarea sită de filtrare, care este de obicei montată pe modele similare. În plus, presa este ușor de dezasamblat și toate piesele detașabile pot fi puse în mașina de spălat vase. Vă plac deserturile reci? Presa facilitează prepararea lor exact după gustul dumneavoastră. Pur și simplu folosiți microsita specială pentru sorbet, care facilitează transformarea fructelor congelate în înghețată de casă. Capacul anti-picurare Antidrip, proiectat inteligent, vă permite să schimbați recipientul de suc fără a murdări linia sau fără a fi nevoit să întrerupeți stoarcerea sucului. Pur și simplu întoarceți capacul, înlocuiți recipientul și puneți-l la loc. După ce ați terminat de făcut sucuri, întoarceți capacul anti-picurare, porniți aparatul și turnați 400 ml de apă. După 1-2 minute, îndepărtați capacul și lăsați apa să se scurgă în recipientul pregătit.
0,0 0
595

Storcător vertical Concept LO7211 pentru fructe și legume, gri

reducere -7%
Storcător vertical Concept LO7211 pentru fructe și legume, gri Storcător vertical Concept LO7211 pentru fructe și legume, gri Storcător vertical Concept LO7211 pentru fructe și legume, gri Storcător vertical Concept LO7211 pentru fructe și legume, gri Storcător vertical Concept LO7211 pentru fructe și legume, gri Storcător vertical Concept LO7211 pentru fructe și legume, gri Storcător vertical Concept LO7211 pentru fructe și legume, gri Storcător vertical Concept LO7211 pentru fructe și legume, gri Storcător vertical Concept LO7211 pentru fructe și legume, gri Storcător vertical Concept LO7211 pentru fructe și legume, gri Storcător vertical Concept LO7211 pentru fructe și legume, gri

Storcător vertical Concept LO7211 pentru fructe și legume, gri

Iniţial: 638,99 lei | Reducere: 44,00 lei 594,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 594,99 lei
Disponibilitate: În stoc
La dumneavoastră: vineri 07. 06. 2024
Cumpărând obţineţi 113 Norocei

Descriere

Profitați la maxim de fructele și legumele dvs. preferate și bucurați-vă de o băutură plină de energie. Cu presa verticală Concept LO7211, puteți prepara sucuri sănătoase, pline de nutrienți și vitamine importante, ori de câte ori aveți chef. Datorită sistemului de stoarcere a sucului cu viteză redusă, acesta obține un randament de până la 97%, cu deșeuri minime. În comparație cu presarea centrifugală, sucul obținut este mai dens, plin de valori nutritive importante și conține mai puțină spumă.

Filtrele sunt o parte esențială a presei, asigurând funcționarea corectă și calitatea sucului. Cu toate acestea, ele sunt cele mai mari consumatoare de întreținere din întreaga mașină. Presa de fructe și legume LO7211 este echipată cu micro-sită specială, care este semnificativ mai mică în comparație cu modelele convenționale. Datorită acestui fapt, întreținerea lor va necesita mult mai puțin timp și muncă decât curățarea sită de filtrare, care este de obicei montată pe modele similare. În plus, presa este ușor de dezasamblat și toate piesele detașabile pot fi puse în mașina de spălat vase.

Vă plac deserturile reci? Presa facilitează prepararea lor exact după gustul dumneavoastră. Pur și simplu folosiți microsita specială pentru sorbet, care facilitează transformarea fructelor congelate în înghețată de casă.

Capacul anti-picurare Antidrip, proiectat inteligent, vă permite să schimbați recipientul de suc fără a murdări linia sau fără a fi nevoit să întrerupeți stoarcerea sucului. Pur și simplu întoarceți capacul, înlocuiți recipientul și puneți-l la loc. După ce ați terminat de făcut sucuri, întoarceți capacul anti-picurare, porniți aparatul și turnați 400 ml de apă. După 1-2 minute, îndepărtați capacul și lăsați apa să se scurgă în recipientul pregătit.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 18 cm
Consum de energie: 150 W
Culoare: negru
Înălţime: 41,6 cm
Lăţime: 14,4 cm
Material: inox + plastic
Volum recipient pentru pulpă: 1,3 l
Volum recipient pentru suc: 1 l
Zgomot: 70 dB

Codul de catalog:

 805227
Distribuie
concept

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide