Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
SWISSTEN Bluetooth headset DOCK EARPIECE SWISSTEN Bluetooth headset DOCK EARPIECE
  Cu o durată de convorbire de 5,5 ore, casca SWISSTEN EARPIECE este una dintre căștile cu o durabilitate mare. În combinație cu designul ergonomic minimalist, este foarte confortabil și potrivit pentru convorbiri lungi. Cârligul de ureche, care este fabricat din cauciuc moale (nu se rupe și nu apasă pe ureche), contribuie semnificativ la o experiență de purtare sigură și plăcută. SWISSTEN EARPIECE include un suport reîncărcabil (stație de andocare) pentru grila de ventilație, cu posibilitatea de a-l lipi de bord cu ajutorul plăcuțelor 3M. Marele avantaj este faptul că dispozitivul de ascultare este întotdeauna la îndemână și nu trebuie să deconectați cablul atunci când apare un apel, ci doar să scoateți casca din suportul de încărcare. Căștile pot fi, de asemenea, reîncărcate cu ajutorul unui cablu magnetic reîncărcabil. Versiunea Bluetooth: V5.0 + EDR Raza de acțiune Bluetooth: până la 10 m Capacitatea bateriei pentru cască: 100 mAh Timp de încărcare a căștii: aproximativ 3 minute Timp de standby: 180 de ore Timp de încărcare a cutiei: 1,5 ore Tensiune de încărcare: 5 V DC 1 A
0,0 0
128

SWISSTEN Bluetooth headset DOCK EARPIECE

SWISSTEN Bluetooth headset DOCK EARPIECE

127,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 127,99 lei
Disponibilitate: În stoc mai mult de 6 buc
La dumneavoastră: luni 22. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 26 Norocei

Descriere

Cu o durată de convorbire de 5,5 ore, casca SWISSTEN EARPIECE este una dintre căștile cu o durabilitate mare. În combinație cu designul ergonomic minimalist, este foarte confortabil și potrivit pentru convorbiri lungi. Cârligul de ureche, care este fabricat din cauciuc moale (nu se rupe și nu apasă pe ureche), contribuie semnificativ la o experiență de purtare sigură și plăcută.

SWISSTEN EARPIECE include un suport reîncărcabil (stație de andocare) pentru grila de ventilație, cu posibilitatea de a-l lipi de bord cu ajutorul plăcuțelor 3M. Marele avantaj este faptul că dispozitivul de ascultare este întotdeauna la îndemână și nu trebuie să deconectați cablul atunci când apare un apel, ci doar să scoateți casca din suportul de încărcare. Căștile pot fi, de asemenea, reîncărcate cu ajutorul unui cablu magnetic reîncărcabil.

Versiunea Bluetooth: V5.0 + EDR

Raza de acțiune Bluetooth: până la 10 m

Capacitatea bateriei pentru cască: 100 mAh

Timp de încărcare a căștii: aproximativ 3 minute

Timp de standby: 180 de ore

Timp de încărcare a cutiei: 1,5 ore

Tensiune de încărcare: 5 V DC 1 A

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru

Codul de catalog:

 806577
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide