Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Taburet Koziol Briq, gri Taburet Koziol Briq, gri
 Cumpărați-vă pentru casă acest taburet original și de design! Este stabil, iar utilizarea lui este foarte variabilă. Îl puteți folosi în interior sau în exterior, fiind potrivit și ca o masă ocazională. Cu o simplă întoarcere, acesta devine un container pentru jucării sau alte obiecte mai mici.   Materialul utilizat la fabricare este plastic nobil 100% reciclat şi nu conține BPA şi nici melanină. La fabricare nu s-au folosit termoplastice sau plastifianți.   Koziol este o marcă germană ale cărei produse sunt fabricate direct în Germania. Firma are în palmares o serie întreagă de premii internaționale pentru design.
0,0 0
320

Taburet Koziol Briq, gri

reducere -16% Transport gratuit Noutate
Taburet Koziol Briq, gri

Taburet Koziol Briq, gri

Iniţial: 379,99 lei | Reducere: 60,00 lei 319,99 lei  inclusiv TVA La acest produs garantăm
livrarea până la Crăciun
Disponibilitate: În stoc 3 buc
La dumneavoastră: miercuri 14. 12. 2022
Cumpărând obţineţi 56 Norocei

DescriereCumpărați-vă pentru casă acest taburet original și de design! Este stabil, iar utilizarea lui este foarte variabilă. Îl puteți folosi în interior sau în exterior, fiind potrivit și ca o masă ocazională. Cu o simplă întoarcere, acesta devine un container pentru jucării sau alte obiecte mai mici.
 
Materialul utilizat la fabricare este plastic nobil 100% reciclat şi nu conține BPA şi nici melanină. La fabricare nu s-au folosit termoplastice sau plastifianți.
 
Koziol este o marcă germană ale cărei produse sunt fabricate direct în Germania. Firma are în palmares o serie întreagă de premii internaționale pentru design.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 41,6 cm
Culoare: gri
Înălţime: 42,8 cm
Lăţime: 40,6 cm
Material: Plastic
Sarcina: 150 kg

Codul de catalog:

 685901
Distribuie
koziol

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide