Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Tigaie Tescoma President 20 cm Tigaie Tescoma President 20 cm
Tigăile de top President, datorită perfecțiunii și universalității lor, vor câștiga foarte rapid o poziție de prestigiu în fiecare bucătărie modernă. Tigăile au o suprafață special modificată, cu caracter de piatră naturală neşlefuită. De aceea, puteți să prăjiți intens și cu cantitatea minimă de ulei. Carnea pregătită va fi întotdeauna roșie, suplă și fragilă datorită suprafeței special structurate a tigăi. Stratul anti-aderent foarte durabil a tigăi este într-o relaţie perfectă nu numai cu unelte de bucătărie din plastic sau din lemn, ci rezistă cu siguranţă şi uneltelor metalice.Mânerul masiv din oțel inoxidabil este fixat ferm la tigaie cu 2 nituri metalice. Tigăile nu conțin părți din plastic și le puteți folosi perfect și în cuptor pentru a finaliza gătirea. tigăile sunt ideale pentru toate tipurile de plite inclusiv cele cu inducţie se pot utiliza în toate tipurile de cuptoare: electrice, cu inducţie sau pe gaz mânerul din oţel inoxidabil este compact şi perfect neted, fără asperităţi, de aceea în mâner nu pot pătrunde impurităţile şi tigaia se curăţă foarte uşor Material: Tigaie masivă turnată cu suprafaţă anti-aderentă foarte rezistentă, mâner din oțel inoxidabil. Garanţie: 3 ani.
4,5 7
261

Tigaie Tescoma President 20 cm

Tigaie Tescoma President 20 cm

Variante de mărimi: 4 mărimi
7 review-uri
260,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 260,99 lei
Disponibilitate: În stoc
La dumneavoastră: miercuri 05. 04. 2023
Cumpărând obţineţi 55 Norocei

DescriereTigăile de top President, datorită perfecțiunii și universalității lor, vor câștiga foarte rapid o poziție de prestigiu în fiecare bucătărie modernă. Tigăile au o suprafață special modificată, cu caracter de piatră naturală neşlefuită. De aceea, puteți să prăjiți intens și cu cantitatea minimă de ulei. Carnea pregătită va fi întotdeauna roșie, suplă și fragilă datorită suprafeței special structurate a tigăi.
Stratul anti-aderent foarte durabil a tigăi este într-o relaţie perfectă nu numai cu unelte de bucătărie din plastic sau din lemn, ci rezistă cu siguranţă şi uneltelor metalice.
Mânerul masiv din oțel inoxidabil este fixat ferm la tigaie cu 2 nituri metalice. Tigăile nu conțin părți din plastic și le puteți folosi perfect și în cuptor pentru a finaliza gătirea.
  • tigăile sunt ideale pentru toate tipurile de plite inclusiv cele cu inducţie
  • se pot utiliza în toate tipurile de cuptoare: electrice, cu inducţie sau pe gaz
  • mânerul din oţel inoxidabil este compact şi perfect neted, fără asperităţi, de aceea în mâner nu pot pătrunde impurităţile şi tigaia se curăţă foarte uşor
Material: Tigaie masivă turnată cu suprafaţă anti-aderentă foarte rezistentă, mâner din oțel inoxidabil.
Garanţie: 3 ani.

Parametri şi specificaţii

Diametru: 20 cm
Inducţie: Da
Maşina de spălat: Da
Mărime: diam. 20 cm

Codul de catalog:

 106816
Distribuie
tescoma

Review-uri

4,5 (7 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide