Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Tocător Mediashop Livington MagiCut 9în1 Tocător Mediashop Livington MagiCut 9în1
Uitați de toată munca grea și de inconvenientele procesoarelor de alimente mari și voluminoase care macină totul până la pulpă! Nu vă pierdeți timpul cu cuțite disfuncționale și periculoase. Cu acest produs super-rapid Livington MagiCut, acest lucru a luat sfârșit! MagiCut feliază, amestecă, toacă, bate și amestecă de până la 80 de ori mai repede! Astfel, puteți pregăti mese delicioase și sănătoase pentru întreaga familie! Rapid și ușor!Cu acest tocător vă puteți bucura de un suc de ghimbir răcoritor, de falafel delicios sau chiar de un frappé cremos delicios.Datorită panoului de control practic, care pote fi setat cu o singură mână, apăsați o dată scurt pentru alimente tocate grosier, de două ori pentru bucăți de dimensiuni medii sau de trei ori: și totul este perfect tocat. Aparatu MagiCut vă garantează gătitul distractiv! MagiCut este ușor de curățat - recipientul și toate piesele detașabile pot fi spălate în mașina de spălat vase.Ambalajul conține: 1x Livington MagiCut 1x recipient de 1000 ml + capac (16 x 26,5 cm) 1x recipient de 360 ml + capac (13 x 25 cm) 1x accesoriu cu lamă pentru recipientul de 1000 ml + cuțit cu lamă 1x accesoriu cu lamă pentru recipientul de 360 ml + cuțit cu lamă 1x accesoriu pentru frișcă 1x accesoriu pentru amestecareParametri: felierea, amestecarea, tocarea, mărunțirea, răzuirea și baterea, toate într-un singur aparat! souă recipiente din plastic de înaltă calitate, cu volum de 360 ml și 1000 ml manipulare ușoară și simplă – alimentele proaspete și rapid tăiate doar cu o singură apăsare de buton cuțite Qutrro - Cut – pentru a tăia nuci, fructe, legume, plante aromatice sau bucăți de gheață accesoriu pentru frișcă – pentru o frișcă perfectă sau albușuri pufoase accesoriu pentru amestecare – perfect pentru frapé cremos, sosuri ůi multe altele putere 300 wați curățare ușoară – recipientele și componentele detașabile pot fi spălate în mașina de spălat vase
4,0 43
160

Tocător Mediashop Livington MagiCut 9în1

Tocător Mediashop Livington MagiCut 9în1

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereUitați de toată munca grea și de inconvenientele procesoarelor de alimente mari și voluminoase care macină totul până la pulpă! Nu vă pierdeți timpul cu cuțite disfuncționale și periculoase. Cu acest produs super-rapid Livington MagiCut, acest lucru a luat sfârșit! MagiCut feliază, amestecă, toacă, bate și amestecă de până la 80 de ori mai repede! Astfel, puteți pregăti mese delicioase și sănătoase pentru întreaga familie! Rapid și ușor!
Cu acest tocător vă puteți bucura de un suc de ghimbir răcoritor, de falafel delicios sau chiar de un frappé cremos delicios.
Datorită panoului de control practic, care pote fi setat cu o singură mână, apăsați o dată scurt pentru alimente tocate grosier, de două ori pentru bucăți de dimensiuni medii sau de trei ori: și totul este perfect tocat. Aparatu MagiCut vă garantează gătitul distractiv! MagiCut este ușor de curățat - recipientul și toate piesele detașabile pot fi spălate în mașina de spălat vase.
 
Ambalajul conține:
 • 1x Livington MagiCut
 • 1x recipient de 1000 ml + capac (16 x 26,5 cm)
 • 1x recipient de 360 ml + capac (13 x 25 cm)
 • 1x accesoriu cu lamă pentru recipientul de 1000 ml + cuțit cu lamă
 • 1x accesoriu cu lamă pentru recipientul de 360 ml + cuțit cu lamă
 • 1x accesoriu pentru frișcă
 • 1x accesoriu pentru amestecare
 
Parametri:
 • felierea, amestecarea, tocarea, mărunțirea, răzuirea și baterea, toate într-un singur aparat!
 • souă recipiente din plastic de înaltă calitate, cu volum de 360 ml și 1000 ml
 • manipulare ușoară și simplă – alimentele proaspete și rapid tăiate doar cu o singură apăsare de buton
 • cuțite Qutrro - Cut – pentru a tăia nuci, fructe, legume, plante aromatice sau bucăți de gheață
 • accesoriu pentru frișcă – pentru o frișcă perfectă sau albușuri pufoase
 • accesoriu pentru amestecare – perfect pentru frapé cremos, sosuri ůi multe altele
 • putere 300 wați
 • curățare ușoară – recipientele și componentele detașabile pot fi spălate în mașina de spălat vase

Parametri şi specificaţii

Culoare: verde
Maşina de spălat: Da
Material: plastic, metal
Putere: 300 W

Codul de catalog:

 805210
Distribuie
mediashop

Review-uri

4,0 (43 review-uri)
93 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 2 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide