Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Trotinetă Barbie, roz Trotinetă Barbie, roz
 Această trotinetă frumoasă, cu imprimeu autentic, va bucura orice mică domnişoară. Are rotiţă din poliuretan, cu diametrul de 12 cm şi rulmenţi ABEC-5. Apărătoarea din spate serveşte şi ca frână de picior şi ghidonul este reglabil la două poziţii pe verticală şi se blochează împotriva eliberării nedorite.   Se reglează la înălţimea de 56 şi de 86 cm. Placa are dimensiuni de 37 x 10 cm.   Producător este firma italiană Mondo.
0,0 0
132

Trotinetă Barbie, roz

Trotinetă Barbie, roz

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă trotinetă frumoasă, cu imprimeu autentic, va bucura orice mică domnişoară. Are rotiţă din poliuretan, cu diametrul de 12 cm şi rulmenţi ABEC-5. Apărătoarea din spate serveşte şi ca frână de picior şi ghidonul este reglabil la două poziţii pe verticală şi se blochează împotriva eliberării nedorite.
 
Se reglează la înălţimea de 56 şi de 86 cm. Placa are dimensiuni de 37 x 10 cm.
 
Producător este firma italiană Mondo.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roz
Greutate: 2,1 kg
Material: aluminiu
Motiv din poveste: Barbie
Sarcina: 50 kg
Vârsta recomandată de la: 3 ani

Codul de catalog:

 680853
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide