Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Vatră de foc Cattara La Palma, alb, diametru 44 cm Vatră de foc Cattara La Palma, alb, diametru 44 cm
 Vatră portabilă pe lemne LA PALMA din MgO alb, potrivită pentru terase și grădini. Partea interioară a șemineului este realizată din oțel de înaltă calitate cu vopsea neagră pentru temperaturi ridicate, adăpostită într-un corp solid și rezistent la temperatură din piatră de oxid de magneziu ars. Pentru grătar, focarul este prevăzut cu un grilaj din oțel cu diametrul de 44 cm. Un capac din plasă cu formă specială servește ca protecție împotriva scânteilor, sporind considerabil siguranța și confortul. În plus, este inclusă o greblă practică pentru scântei. Datorită corpului robust din piatră artificială, vatra este foarte stabilă, iar aspectul său excepțional va înfrumuseța orice grădină.
0,0 0
766

Vatră de foc Cattara La Palma, alb, diametru 44 cm

Transport gratuit
Vatră de foc Cattara La Palma, alb, diametru 44 cm Vatră de foc Cattara La Palma, alb, diametru 44 cm

Vatră de foc Cattara La Palma, alb, diametru 44 cm

765,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 765,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: poimâine
Cumpărând obţineţi 175 Norocei

DescriereVatră portabilă pe lemne LA PALMA din MgO alb, potrivită pentru terase și grădini.

Partea interioară a șemineului este realizată din oțel de înaltă calitate cu vopsea neagră pentru temperaturi ridicate, adăpostită într-un corp solid și rezistent la temperatură din piatră de oxid de magneziu ars. Pentru grătar, focarul este prevăzut cu un grilaj din oțel cu diametrul de 44 cm.

Un capac din plasă cu formă specială servește ca protecție împotriva scânteilor, sporind considerabil siguranța și confortul. În plus, este inclusă o greblă practică pentru scântei. Datorită corpului robust din piatră artificială, vatra este foarte stabilă, iar aspectul său excepțional va înfrumuseța orice grădină.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Diametru: 60 cm
Greutate: 13,9 kg
Înălţime: 40 cm
Material: piatră

Codul de catalog:

 700957
Distribuie
cattara

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide