Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ventilator de masă cu USB DOMO DO8147, cu acumulator Ventilator de masă cu USB DOMO DO8147, cu acumulator
Ventilator de masă cu USB în culoare albă cu posibilitatea de a fi folosit fără cablu, datorită acumulatorului încorporat, poate fi folosit acasă sau poate în călătorie la mașină. Dacă nu vă place curentul de la ventilator, dar doriți să împrospătați aerul de la locul de muncă, puteți să reglați direcția ventilației în sus, și astfel veți îmbunătăți circulația aerului în apropierea dumneavoastră. Viteza de ventilație este de până la 4,2 m/s. Timpul de înărcare la capacitatea maximă este de 7 ore. După ce este încărcat la maxim, acumulatorul va funcționa până la 15 ore. Fluxul poate fi reglat în 4 trepte de viteză. Ambalajul include o stație de încărcare stabilă și cablu USB de culoare albă (USB-A la USB-B).
5,0 1
169

Ventilator de masă cu USB DOMO DO8147, cu acumulator

reducere -15%
Ventilator de masă cu USB DOMO DO8147, cu acumulator Ventilator de masă cu USB DOMO DO8147, cu acumulator Ventilator de masă cu USB DOMO DO8147, cu acumulator Ventilator de masă cu USB DOMO DO8147, cu acumulator Ventilator de masă cu USB DOMO DO8147, cu acumulator Ventilator de masă cu USB DOMO DO8147, cu acumulator Ventilator de masă cu USB DOMO DO8147, cu acumulator Ventilator de masă cu USB DOMO DO8147, cu acumulator Ventilator de masă cu USB DOMO DO8147, cu acumulator Ventilator de masă cu USB DOMO DO8147, cu acumulator Ventilator de masă cu USB DOMO DO8147, cu acumulator Ventilator de masă cu USB DOMO DO8147, cu acumulator

Ventilator de masă cu USB DOMO DO8147, cu acumulator

1 review-uri
Iniţial: 199,00 lei | Reducere: 30,00 lei 169,00 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 169,00 lei
Disponibilitate: În stoc
La dumneavoastră: luni 10. 04. 2023
Cumpărând obţineţi 34 Norocei

DescriereVentilator de masă cu USB în culoare albă cu posibilitatea de a fi folosit fără cablu, datorită acumulatorului încorporat, poate fi folosit acasă sau poate în călătorie la mașină. Dacă nu vă place curentul de la ventilator, dar doriți să împrospătați aerul de la locul de muncă, puteți să reglați direcția ventilației în sus, și astfel veți îmbunătăți circulația aerului în apropierea dumneavoastră.
 
Viteza de ventilație este de până la 4,2 m/s. Timpul de înărcare la capacitatea maximă este de 7 ore. După ce este încărcat la maxim, acumulatorul va funcționa până la 15 ore. Fluxul poate fi reglat în 4 trepte de viteză.
 
Ambalajul include o stație de încărcare stabilă și cablu USB de culoare albă (USB-A la USB-B).

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 15 cm
Consum de energie: 5 W
Culoare: alb
Diametru: 14,5 cm
Înălţime: 28,2 cm
Lăţime: 18 cm
Lungime cablu de alimentare: 1,54 m
Material: plastic, metal
Zgomot: 32 dB

Codul de catalog:

 803999

Fişiere ataşate:

DO8147 - PL,HU, RO.pdf

Distribuie
domo

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide