Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Aparat de curăţat ferestre Concept CW1000 Perfect Clean, 3 în 1 Aparat de curăţat ferestre Concept CW1000 Perfect Clean, 3 în 1
 Aparat electric de curăţat ferestre - aspirator pentru ferestre. Ferestrele dvs. vor fi întotdeauna perfect curate şi vor străluci. Execută trei operaţiuni - înmoaie suprafaţa, spală şi aspiră surplusul de apă, lustruind astfel geamul; toate acestea fără a fi nevoie de vreun cablu care să încurce. Ferestrele dvs. vor fi întotdeauna perfect curate şi strălucitoare. Însă poate fi folosit şi la curăţarea cabinelor de duş, fainaţei, oglinzilor sau a parbrizelor de maşini.   Umpleţi recipientul cu detergent de ferestre şi apăsaţi de câteva ori maneta dispersorului pentru a înmuia suprafaţa de curăţat. Împrăştiaţi pur şi simplu cu laveta detergetul şi spălând astfel suprafaţa. Laveta se fixează cu scai şi poate fi spălată în mod repetat. La urmă, aspiraţi surplusul de apă în rezervorul aparatului.   Rezultatul va fi un geam perfect curat. În plus, racleta din cauciuc lustruieşte suprafaţa. Aspiratorul electric face ca geamul să rămână perfect curat, fără o picătură de apă murdară.   Parametri tehnici: tensiune: 7,2 V un instrument eficient pentur spălarea geamurilor: înmoaie, spală, lustruieşte putere de aspirare: 1,4 kPa baterie: Li-Ion timp de încărcare 4 - 5 ore timp de funcţionare: 50 - 60 minute capacitate recipiente: 100 ml/ 100 ml consum de putere: 12 W acesorii: încărcător, lavetă care se poate spăla în mod repetat
4,0 123
204

Aparat de curăţat ferestre Concept CW1000 Perfect Clean, 3 în 1

Aparat de curăţat ferestre Concept CW1000 Perfect Clean, 3 în 1

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAparat electric de curăţat ferestre - aspirator pentru ferestre. Ferestrele dvs. vor fi întotdeauna perfect curate şi vor străluci.
Execută trei operaţiuni - înmoaie suprafaţa, spală şi aspiră surplusul de apă, lustruind astfel geamul; toate acestea fără a fi nevoie de vreun cablu care să încurce. Ferestrele dvs. vor fi întotdeauna perfect curate şi strălucitoare. Însă poate fi folosit şi la curăţarea cabinelor de duş, fainaţei, oglinzilor sau a parbrizelor de maşini.
 
Umpleţi recipientul cu detergent de ferestre şi apăsaţi de câteva ori maneta dispersorului pentru a înmuia suprafaţa de curăţat. Împrăştiaţi pur şi simplu cu laveta detergetul şi spălând astfel suprafaţa. Laveta se fixează cu scai şi poate fi spălată în mod repetat. La urmă, aspiraţi surplusul de apă în rezervorul aparatului.
 
Rezultatul va fi un geam perfect curat. În plus, racleta din cauciuc lustruieşte suprafaţa. Aspiratorul electric face ca geamul să rămână perfect curat, fără o picătură de apă murdară.
 
Parametri tehnici:
  • tensiune: 7,2 V
  • un instrument eficient pentur spălarea geamurilor: înmoaie, spală, lustruieşte
  • putere de aspirare: 1,4 kPa
  • baterie: Li-Ion
  • timp de încărcare 4 - 5 ore
  • timp de funcţionare: 50 - 60 minute
  • capacitate recipiente: 100 ml/ 100 ml
  • consum de putere: 12 W
  • acesorii: încărcător, lavetă care se poate spăla în mod repetat

Parametri şi specificaţii

Consum de energie: 12 W
Culoare: albastru
Greutate: 0,67 kg
Presiune: 3 bar
Volum vas: 0,1 l

Codul de catalog:

 108055
Distribuie
concept

Review-uri

4,0 (123 review-uri)
88 % clienţii recomandă
5 recenzii

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide