Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set pentru curățenie 4Home, mop + racletă Set pentru curățenie 4Home, mop + racletă
O ofertă avatajoasă a setului pentru curățenie rapidă. Setul este compus din mopul Easy Quick Spray și racletă de geam cu rezervor. Mopul este ideal pentru curățarea rapidă și ușoară. Este prevăzut cu un rezervor pentru soluția de curățare, sistemul de pulvelizare este activat printro singura apăsare a mânerului din capătul cozii. Microfibra din care este confecționată laveta, înlătură fiecare particulă de praf și garantează curățenia în casa ta. Laveta se poate spăla la mașina de spălat la 60 °C. Datorită capului rotativ este capabil să curețe și zonele greu accesibile. Rezerva are număr de comandă 802006. Un aparat complex ce înglobează toate cele trei funcții necesare pentru curățare și spălare a geamurilor. Este dotat cu un spray pentru detergent, lavetă din microfibră pentru curățare, racletă pentru colectarea lichidului. Laveta din microfibră se poate scoate, și o puteți spăla la mașina de spălat la 60 °C. Rezervorul pentru detergent, și mânerul sunt confecționate din plastic, laveta este din microfibră, racleta aluminiu + cauciuc. Rezerva are număr de comandă 802010. Dimensiuni și specificații: mop talpa: 40 x 13 cm mop capacitatea rezervorului: 350 ml racleta capacitatea rezervorului: 250 ml racleta lățime: 19 cm  
4,0 1298
80

Set pentru curățenie 4Home, mop + racletă

reducere -60% Set avantajos
Set pentru curățenie 4Home, mop + racletă Set pentru curățenie 4Home, mop + racletă
Acest produs este vizualizat de 8 clienţi În săptămâna acesta a fost cumpărat de 88 clienţi

Set pentru curățenie 4Home, mop + racletă

1298 review-uri
Iniţial: 199,99 lei | Reducere: 120,00 lei 79,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 79,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: marți 04. 04. 2023
Cumpărând obţineţi 8 Norocei

Descriere

O ofertă avatajoasă a setului pentru curățenie rapidă. Setul este compus din mopul Easy Quick Spray și racletă de geam cu rezervor.

Mopul este ideal pentru curățarea rapidă și ușoară. Este prevăzut cu un rezervor pentru soluția de curățare, sistemul de pulvelizare este activat printro singura apăsare a mânerului din capătul cozii. Microfibra din care este confecționată laveta, înlătură fiecare particulă de praf și garantează curățenia în casa ta. Laveta se poate spăla la mașina de spălat la 60 °C. Datorită capului rotativ este capabil să curețe și zonele greu accesibile. Rezerva are număr de comandă 802006.

Un aparat complex ce înglobează toate cele trei funcții necesare pentru curățare și spălare a geamurilor. Este dotat cu un spray pentru detergent, lavetă din microfibră pentru curățare, racletă pentru colectarea lichidului. Laveta din microfibră se poate scoate, și o puteți spăla la mașina de spălat la 60 °C. Rezervorul pentru detergent, și mânerul sunt confecționate din plastic, laveta este din microfibră, racleta aluminiu + cauciuc. Rezerva are număr de comandă 802010.

Dimensiuni și specificații:

  • mop talpa: 40 x 13 cm

  • mop capacitatea rezervorului: 350 ml

  • racleta capacitatea rezervorului: 250 ml

  • racleta lățime: 19 cm  

Parametri şi specificaţii

Culoare: verde
Material: Plastic
Material: inox + plastic
Tip produs: Mop

Codul de catalog:

 802126
Distribuie
a4home

Review-uri

4,0 (1298 review-uri)
95 % clienţii recomandă
31 recenzii

Întrebări

Acest produs are 13 Întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide