Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Mop 4Home Rapid Clean Easy Spin Mop 4Home Rapid Clean Easy Spin
 Unicele mopuri rotative marca 4Home le cumpărați doar la noi. Vă prezentăm noua coleție de mopuri pentru o curățenie de comfort. De acum niciodată nu mai trebuie să vă aplecați, forțându-vă mijlocul.  Mopul șterge podeaua prin modul uscat sau umed, fără a lăsa urme.  Datorită sistemului rotativ integrat îndepărtează excesul de apă și curăță mopul după fiecare utilizare, fără efortul dumneavoastră. Curățenia cu mop o să fie rapidă și eficientă. Sistem de activare a storcătorului cu pedală pentru manipulare mai simplă, este realizat din componente de calitate din metal, care este mai durabil și rezistent decât componentele din plastic. Puteți activa stoarcerea cu pedală, sau prin presarea mânerului în sus și în jos. Mecanismul rotativ este realizat din componente de calitate din metal, și garantează o durabilitate a întregului set. Găleata este prevăzută cu un dop de scurgere, pentru mai ușoară vârsare a lichidului. Avantajele mopului: cap pentru mop rezervă GRATIS mâner cu tija din inox - oferă stabilitate mâner cu tija reglabilă - tija o puteți regla după înălțimea dumneavoastră (de la 90 pînă 123 cm) timp de rotire prelungit - pentru stoarcere mai bună cap de mop rotativ - curăță cu ușurință zonele greu accesibile mâner pentru mai simpla manipulare sistem se stoarcere cu pedale din metal - pentru rezistență Avantajele lavetei: efect antistatic - material microfibră poate fi spălat la mașina de spălat la 60 °C este ideal pentru orice tip de suprafață poate fi folosit la curățarea uscată și umedă
4,0 1518
140

Mop 4Home Rapid Clean Easy Spin

reducere -30%
Mop 4Home Rapid Clean Easy Spin Mop 4Home Rapid Clean Easy Spin Mop 4Home Rapid Clean Easy Spin Mop 4Home Rapid Clean Easy Spin Mop 4Home Rapid Clean Easy Spin Mop 4Home Rapid Clean Easy Spin Mop 4Home Rapid Clean Easy Spin Mop 4Home Rapid Clean Easy Spin Mop 4Home Rapid Clean Easy Spin
Acest produs este vizualizat de 5 clienţi În săptămâna acesta a fost cumpărat de 93 clienţi

Mop 4Home Rapid Clean Easy Spin

1518 review-uri
Iniţial: 199,99 lei | Reducere: 60,00 lei 139,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 129,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: miercuri 17. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 62 Norocei

DescriereUnicele mopuri rotative marca 4Home le cumpărați doar la noi. Vă prezentăm noua coleție de mopuri pentru o curățenie de comfort. De acum niciodată nu mai trebuie să vă aplecați, forțându-vă mijlocul.  Mopul șterge podeaua prin modul uscat sau umed, fără a lăsa urme. 

Datorită sistemului rotativ integrat îndepărtează excesul de apă și curăță mopul după fiecare utilizare, fără efortul dumneavoastră. Curățenia cu mop o să fie rapidă și eficientă.

Sistem de activare a storcătorului cu pedală pentru manipulare mai simplă, este realizat din componente de calitate din metal, care este mai durabil și rezistent decât componentele din plastic. Puteți activa stoarcerea cu pedală, sau prin presarea mânerului în sus și în jos.

Mecanismul rotativ este realizat din componente de calitate din metal, și garantează o durabilitate a întregului set. Găleata este prevăzută cu un dop de scurgere, pentru mai ușoară vârsare a lichidului.

Avantajele mopului:

  • cap pentru mop rezervă GRATIS

  • mâner cu tija din inox - oferă stabilitate

  • mâner cu tija reglabilă - tija o puteți regla după înălțimea dumneavoastră (de la 90 pînă 123 cm)

  • timp de rotire prelungit - pentru stoarcere mai bună

  • cap de mop rotativ - curăță cu ușurință zonele greu accesibile

  • mâner pentru mai simpla manipulare

sistem se stoarcere cu pedale din metal - pentru rezistență

Avantajele lavetei:

  • efect antistatic - material microfibră

  • poate fi spălat la mașina de spălat la 60 °C

  • este ideal pentru orice tip de suprafață

  • poate fi folosit la curățarea uscată și umedă

Parametri şi specificaţii

Culoare: verde
Înălţime: 27 cm
Lăţime: 28 cm
Lungime: 46 cm
Material: inox + plastic
Material: Plastic
Tip produs: Mop
Volum vas: 8,5 l

Codul de catalog:

 884057
Distribuie
a4home

Review-uri

4,0 (1518 review-uri)
93 % clienţii recomandă
131 recenzii

Întrebări

Acest produs are 36 Întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide