Menu
Mop 4Home Rapid Clean Compact Mop 4Home Rapid Clean Compact
Mopul din colecția 4Home Rapid Clean este un produs revoluționar, cu care puteți curăța la perfecțiune întreaga casă sau apartament, și veți economisi spațiu la depozitare. Mopul Compact cu o formă a găleții bine lucrată, care nu ocupă mult loc la depozitare în baie sau cămară - este proiectat pe înălțime, nu pe lățime ca majoritatea mopurilor obișnuite, Prin capacitate și funcționalitate este comparativ cu toate mopurile clasice.   Manipularea este ușoară, poate fi folosit de oricine. Un mecanism de stoarcere simplu dar foarte eficient care va face cea mai grea muncă în locul dumneavoastră. Ajunge doar să pliați capul mopului și să-l treceți prin mecanismul de stoarcere, care se află pe o parte a găleții. Puteți curăța eficient, fără a fi nevoiți să vă aplecați  au fără a pune mâna în apă.     Avantajele mopului: economisește spațiu la depozitare manipulare foarte ușoară un mecanism de stoarcere simplu, dar foarte eficient   curățenie ușoară - găleata prevăzută cu mecanism de curățare, care curăță laveta simplu și eficient cap de mop plat, foarte preferat, permite curățenie de spațiu mai mare în timp mai rapid, foarte eficient la curățare în colțuri placa cu rotație de 360° pentru curățenie mai simplă sub mobilă laveta din microfibră fină permite ștergerea ușoară chiar și a celor mai exigente suprafețe de podea   laveta prinsă cu ajutorul sistemului velcro – poate fi ușor scoasă și spălată  Dimensiuni:   găleata: înălțime 40 cm, lățime 20 cm, adâncime 22 cm mop: lungime 126 cm cap: lungime 32,5 cm, adâncime 12 cm  
4,0 466
80

Mop 4Home Rapid Clean Compact

reducere -51%
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 193 clienţi

Mop 4Home Rapid Clean Compact

466 review-uri
Iniţial: 163,99 Lei | Reducere: 84,00 Lei 79,99 Lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: luni 05. 10. 2020  
Cumpărând obţineţi 31 Norocei

Descriere 
Mopul din colecția 4Home Rapid Clean este un produs revoluționar, cu care puteți curăța la perfecțiune întreaga casă sau apartament, și veți economisi spațiu la depozitare. Mopul Compact cu o formă a găleții bine lucrată, care nu ocupă mult loc la depozitare în baie sau cămară - este proiectat pe înălțime, nu pe lățime ca majoritatea mopurilor obișnuite, Prin capacitate și funcționalitate este comparativ cu toate mopurile clasice.  
 
 
Manipularea este ușoară, poate fi folosit de oricine. Un mecanism de stoarcere simplu dar foarte eficient care va face cea mai grea muncă în locul dumneavoastră. Ajunge doar să pliați capul mopului și să-l treceți prin mecanismul de stoarcere, care se află pe o parte a găleții. Puteți curăța eficient, fără a fi nevoiți să vă aplecați  au fără a pune mâna în apă.    
 
 
Avantajele mopului:
 
 
 • economisește spațiu la depozitare
 • manipulare foarte ușoară
 • un mecanism de stoarcere simplu, dar foarte eficient  
 • curățenie ușoară - găleata prevăzută cu mecanism de curățare, care curăță laveta simplu și eficient
 • cap de mop plat, foarte preferat, permite curățenie de spațiu mai mare în timp mai rapid, foarte eficient la curățare în colțuri
 • placa cu rotație de 360° pentru curățenie mai simplă sub mobilă
 • laveta din microfibră fină permite ștergerea ușoară chiar și a celor mai exigente suprafețe de podea  
 • laveta prinsă cu ajutorul sistemului velcro – poate fi ușor scoasă și spălată  
 
 
Dimensiuni:  
 
 
 • găleata: înălțime 40 cm, lățime 20 cm, adâncime 22 cm
 • mop: lungime 126 cm
 • cap: lungime 32,5 cm, adâncime 12 cm  
 

Culoare: verde
Material: Plastic
Volum: 8 l
 802643
Distribuie
a4home

Review-uri

4,0 (466 review-uri)
91 % clienţii recomandă
31 recenzii

Întrebări

Acest produs are 8 Întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide