Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Mop rotativ 4Home Rapid Clean Twin Mop rotativ 4Home Rapid Clean Twin
Mopul rotativ Twin exclusiv din colecția 4Home Rapid Clean este un instrument excelent pentru curățenia zilnică. Designul unic asigură o curățare și o depozitare ușoară. Găleata de mop este formată din două părți mai mici care pur și simplu se glisează împreună pentru a crea o găleată de dimensiuni complete cu două camere separate. O parte a găleții are un mecanism rotativ din oțel inoxidabil care face ca stoarcerea mopului să fie ușoară și fără efort, iar cealaltă are un bolț pentru clătirea ușoară în apă curată. În ambele cazuri, este nevoie doar de o simplă mișcare a mâinii, astfel încât vă salvați spatele. Fiecare parte a găleții are propriul mâner, astfel încât pot fi folosite și separat. În plus, se pliază cu ușurință una în cealaltă, astfel încât economisesc frumos spațiu la depozitare. Mopul cu cap rotund cu franjuri din microfibră asigură o curățare fulgerătoare a tuturor tipurilor de pardoseli. Microfibra este antistatică și foarte absorbantă, plus că se poate spăla la mașină la 60°C. Capul se pliază și se rotește la 360° pentru a șterge ușor chiar și sub mobilier. Ca bonus la mop, veți primi GRATUIT 2 lavete de mop și șosete originale de curățare din microfibră! Avantajele mopului: mecanism de stoarcere eficient cap pivotant la 360° pentru o ștergere ușoară chiar și sub mobilier 2 găleți separate stivuibile - economisește spațiu de depozitare bară telescopică din oțel inoxidabil cu ochi pentru agățare ușor de utilizat pentru a vă salva spateleAvantajele lavetei: material din microfibre fine proprietăți antistatice absorbție excelentă poate fi spălat la 60 °C potrivită pentru toate tipurile de pardoseli potrivită atât pentru ștergerea uscată, cât și umedă Setul conține: 1x găleată de umezire + 1x găleată de stoarcere 1x mop cu tijă telescopică din oțel inoxidabil 2x cap rotund (laveta) cu franjuri din microfibre rotunde 1x șosete de curățare din microfibră (manșoane de curățare)
3,5 29
79

Mop rotativ 4Home Rapid Clean Twin

reducere -47%
Mop rotativ 4Home Rapid Clean Twin Mop rotativ 4Home Rapid Clean Twin Mop rotativ 4Home Rapid Clean Twin Mop rotativ 4Home Rapid Clean Twin Mop rotativ 4Home Rapid Clean Twin Mop rotativ 4Home Rapid Clean Twin
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 55 clienţi

Mop rotativ 4Home Rapid Clean Twin

29 review-uri
Iniţial: 148,99 lei | Reducere: 70,00 lei 78,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 78,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: luni 22. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 27 Norocei

DescriereMopul rotativ Twin exclusiv din colecția 4Home Rapid Clean este un instrument excelent pentru curățenia zilnică. Designul unic asigură o curățare și o depozitare ușoară. Găleata de mop este formată din două părți mai mici care pur și simplu se glisează împreună pentru a crea o găleată de dimensiuni complete cu două camere separate.
 
O parte a găleții are un mecanism rotativ din oțel inoxidabil care face ca stoarcerea mopului să fie ușoară și fără efort, iar cealaltă are un bolț pentru clătirea ușoară în apă curată. În ambele cazuri, este nevoie doar de o simplă mișcare a mâinii, astfel încât vă salvați spatele. Fiecare parte a găleții are propriul mâner, astfel încât pot fi folosite și separat. În plus, se pliază cu ușurință una în cealaltă, astfel încât economisesc frumos spațiu la depozitare. Mopul cu cap rotund cu franjuri din microfibră asigură o curățare fulgerătoare a tuturor tipurilor de pardoseli. Microfibra este antistatică și foarte absorbantă, plus că se poate spăla la mașină la 60°C. Capul se pliază și se rotește la 360° pentru a șterge ușor chiar și sub mobilier.
 
Ca bonus la mop, veți primi GRATUIT 2 lavete de mop și șosete originale de curățare din microfibră!
 
Avantajele mopului:
 • mecanism de stoarcere eficient
 • cap pivotant la 360° pentru o ștergere ușoară chiar și sub mobilier
 • 2 găleți separate stivuibile - economisește spațiu de depozitare
 • bară telescopică din oțel inoxidabil cu ochi pentru agățare
 • ușor de utilizat pentru a vă salva spatele
 
Avantajele lavetei:
 • material din microfibre fine
 • proprietăți antistatice
 • absorbție excelentă
 • poate fi spălat la 60 °C
 • potrivită pentru toate tipurile de pardoseli
 • potrivită atât pentru ștergerea uscată, cât și umedă
 
Setul conține:
 • 1x găleată de umezire + 1x găleată de stoarcere
 • 1x mop cu tijă telescopică din oțel inoxidabil
 • 2x cap rotund (laveta) cu franjuri din microfibre rotunde
 • 1x șosete de curățare din microfibră (manșoane de curățare)

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 29 cm
Culoare: verde
Înălţime: 25,5 cm
Lăţime: 52,5 cm
Material: inox + plastic
Volum: 6,5 l

Codul de catalog:

 805703
Distribuie
a4home

Review-uri

3,5 (29 review-uri)
79 % clienţii recomandă
2 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide